Depressioner och Jävlaranamma!

Den här dagen haf varit jävligt konstig.. allt började med att jag hoppade 2 lektioner för att jag var tvungen att se The Green Mile. Efter den drog jag till plugget och gjorde min redovisning. Sen åkte jag hem. Jag fick reda på att jag klarade tredjeplatsen på X11 och då lekte livet. Sen så såg jag OS-finalen i curling. Sverige vann så det kunde knappast varit bättre..men efter det så började allt kännas dåligt..jag vet inte varför egentligen..och det blev ju inte bättre av att Bajen vart utspelade av FCK. Jag kände mig väldigt nere och allt kändes bara så hopplöst. det kändes som att allt man nånsin kämpar för ändå bara går åt helvete. Efter att ha fått lätta mitt hjärta till Tobbe och Marre så kändes det lite bättre och efter en timslång diskussion med min mor som till slut gled in på den resa som var tänkt skulle bli en höjdpunkt på nåt av de kommande loven. Jag fick prata ut ordentligt om det. Det kanske var lite därför jag kände mig nere. Trots att det inte tog lång tid att förstå att det aldrig skulle bli nåt så kände jag en längtan. Jag såg fram emot nåt som var så långt borta. Det kändes som ett riktigt bakslag och jag kanske inte hade fattat det än förrän idag. Men min mor kan faktiskt va riktigt bra på att ge en hoppet tillbaka. Och nu så tänker jag inte sitta här och böla över att vissa e bangare. Jag ska samla ihop ett gäng. om det så är med Järngänget, folk från gamla klassen, från laget eller nåt annat så ska jag iväg nånstans. Om det det så är till Spanien, Idre eller till en stuga i Värmland så skare bli av. Varför ska jag sitta och sura över att folk inte vill/orkar/kan åka med..jag vet ju att det finns dom som jättegärna skulle vilja hänga med. Jag är egentligen inte sur på dem som har varit negativa. Det är helt upp till er. Självklart. Jag kan inte tvinga er. Men jag tänker inte längre försöka få med er. Det ska jag inte behöva. Jag kommer att åka nånstans och jag kommer ha kul och om folk inte vill va med så ere upp till dom. Om det så beror på att dom inte vill åka med mig, att dom inte vill göra just det eller om de helt enkelt inte vill resa. Men de kommer att ångra det. Det kan jag lova. För det här ska bli en resa som inte kommer glömmas. Det kan jag lova er.!!!

Jag vill för övrigt tacka Tobbe, Marre och Nicke för att ni orkade lyssna. Det kändes bra!

Allsvenskan

Tobbe har lagt upp en parodiserad sluttabell för allsvenskan 2006. Så för er som gillar fotboll och vet hur det går till ger jag Den Riktiga Tabellen som offentliggörs i november 2006.

1) IFK Göteborg - Riktigt nära förra året och ser bättre ut i år
2) Djurårdens IF - Det plågar mig men DIF är ett av Sveriges bästa lag.
3) Hammarby IF - Kan tyckas att jag lyfter fram dom för att jag håller på dom. men jag tror på de unga laget
4) Helsingborg IF - Har en stark trupp och får ett riktigt lyft när Henke kommer.

5) IF Elfsborg - Spännande trupp. får de ordning på stjärnorna kan det räcka rätt långt
6) Halmstad BK - Lite av en underdog. alltid ett svårt lag och möta.
7) Örgryte IS - Kom starkt på slutet och har en bra tränare och ett intressant lag. Ailton!!
8) Malmö FF - Ni kommer säkert garva åt det här. Men jag tror inte på Malmö i år. Ren känsla!
9) BK Häcken - Har tappat spelare som Dulee och Töfting men fått en riktig målskytt i Hasse Berggren.
10) Kalmar FF - Lagen börjar förstå KFFs spel nu och i år får de tufft.
11) AIK - Nykomling utan etablerade värvningar. Får kriga för att hålla sig kvar. Bara Aikarna tror på guld
12) GAIS - Här har jag tippat lite med hjärtat. Jag gillar GAIS och de har erfarenhet trots förlusten av WF.
13) Öster IF - Nykomlingarna får det svårt och Öster drar det kortaste strået.
14) Gefle IF - Att med det laget hålla sig kvar var en bragd men det håller inte ett år till.

Jag har tippat helt seriöst och tror på min tabell. Jag tror även att derbytabellen kommer se ut som följer.

1) Djurgården 4 | 3 | 1 | 0 |  9-4  | 10
2) Hammarby 4 | 1 | 2 | 1 |  8-6  |  5
3) AIK               4 | 0 | 1 | 3 | 3-10 | 1

Söndag!

Tjena.

Denna dag har varit debattens dag. Jag och tobbe satt igår och tyckte att vi borde göra nåt alla grabbar. Vi båda tyckte att vi borde åka upp till fjällen nästa sportlov så vi började kolla upp lite. Allt kändes perfa. Men när jag vaknade i morse så ble jag påmind om att alla grabbar(utom tobbe då såklart) är riktiga bangare. Linus tyckte det var fruktansvärt dyrt och ville hellre va hemma vid sin dator. Martin skulle till alperna så han ville inte åka igen(kan iofs förstå det) och mini ville bara inte åka skidor. Vi var efter en lång debatt tvugna att ge oss. Vår nya taktik var att försöka få med dom till nåt soligt varmt ställe så långt bort från skidåkning som möjligt. Nej det gick inte heller. Mini ska till bohuslän hela(!?!?!?!) sommaren och de ynka dagarna han är hemma ville han njuta av sitt hem(:O:O:O) och av friheten(???). Så det känns som det aldrig kommer bli nånting eftersom alla e otroligt negativa. Jag trodde att det enklaste va att få med sig alla för av erfarenhet så brukar ungdomar va rätt impulsiva (ja vi åker dit och inte tänka på vare kostar och sånt). Men trots att priserna är överkomliga så hittar de hela tiden bortförklaringar för att slippa.. jag kan verkligen inte förstå varför man absolut inte vill göra nåt med sina kompisar och att man offrar allt socialt liv för att kunna sitta hemma med det svenska vädret och njuta av livet. Om ni frågar mig så säger jag att det e sjukt. Jag vill inte tvinga nån att göra nåt dom inte vill men att va helt obstinat kunde jag aldrig föreställa mig av dessa i vanliga fall underbara grabbarna. !!!

Lördag!

skönt med helg.. har inte riktigt hämtat mig fysiskt sen romme men det börjar ordna upp sig. Har idag suttit och glott på OS hela dan. Först damstaffetten. Sverige gjorde väl  en bra insats och kom 4 men tar man inte medalj så ska man inte va nöjd. 4:a eller 32:a spelar väl ingen roll. Sen vare dags att se ACO skjuta bort sig i skidskyttet. Sen så såg man på super-g .Aamodt vann:(. Anja pärsson kom sen 3:a i kombinationen. Nu ere dags för Sverige-Lettland i hockeyn:D

Ikväll ere melodifestivalen. Måste ju se hure går för Adam och Stefan. GO PANDANG!!!!

Bajen-FCK i kvartsfinalen. Skönt att det avgörs hemma.

Nästa vecka e en rätt skön vecka i fotbollsväg.
TISDAG     : ARSENAL-REAL MADRID ZTV!!!
ONSDAG  : BARCELONA-CHELSEA ZTV!!!
TORSDAG: FC KÖPENHAMN-HAMMARBY KANAL 5!!!!

 


Romme!! och lite annat smått

Tjena. Jag måste ju skriva lite om utflykten igår. Jag vet att den kommer lite sent men igår orkade jag verkligen inte och idag har jag inta haft tid. Men iaf:

Dagen började med att man fick gå upp klockan 5. Det kändes rätt tungt men det gick bra. Efter en hastig frukost så sätter jag på mig dom för dagen valda kläderna och går ner för Bauers Backe och in på station. Då kommer jag på att jag glömt mina tjocka vantar och de hade jag verkligen inte klarat mig utan så jag hade 7 minuter på mig att hämta dom. Jag hann och satte mig på tåget. Jag hade bestämt mig för att åka till Norrviken och ta 520 till skolan. Först var bussen en aning försenad och sen hände det. Jag plingar vid Rudbeck men chaffisen kör bara förbi. Eftersom jag satt längst bak så orkade jag inte bry mig och tänkte att jag går från strandvägen. Men han kör förbi där också. Då ropar jag men tydligen så va han döv så vi susade förbi Vallen också. Då går jag fram och frågar vafan han håller på med men innan han fattar att jag skulle av för flera minuter sen så hinner vi förbi Sofielund också så jag fick gå ifrån Station. Då kände jag mig rätt grinig. Vid sofielund hittar jag Sam som satt och väntade på en buss som skulle gå 25. men den började gå 07:25 och inte 06:25 så vi fick börja gå/springa till skolan och gena genom parken. Men vi kom fram i tid och satte oss bussen. Vägen dit spenderades genom en film: Hitch och resan gick rätt fort. Väl framme så hamnade jag först i kön till skiduthyrningen men fick ändå vänta på Tobbe och Mini(och det va inte sista gången för idag, iaf inte om man ser till Mini)(ledsen mini men så vare). Vi tog sittliften upp och började med den enkla "Gruvvägen". En lång grön backe som va rätt lugn men ändå så man fick fart. Sen vart det "Åkes Dröm" och det vart också den första svarta backen för dagen. Efter åk i "Solstinget", "Älgkyssen", "Dian", "Esset" och "Ravinen" väntade utmaningen "Götes Brant" som troligen va områdets tuffaste pist. Första branten var riktigt brant men jag klarade den galant men efter det flacka partiet så kommer vurpan. Efter att ha sett mig om efter Tobbe så kommer felskäret och det va bara att borsta bort all snö och ta sig ner för sista branten. Efter ett par åk till så blev det lunch. Hamburgare såklart. Marre tappade sin mobil men återfann den när han fick ringa från min mobil. Dett blev startskottet för martins otroliga entusiasm i luren som var rätt underhållande. Sen så kom det som jag vill kalla Minis Olyckor. Vi drog in i toppstugan för en pisspaus och mini krockade med toadörren eftersom han tittade in mot min kamera. När blixten senare kom så hoppade han till och det såg rätt komiskt ut. Sen efter ett åk i "Velodromen" och en lång seg tur i 2-stolen så ska mini gå av liften. Men tyvärr så va det lite halt så mini åkte i backen. ajja ska inte snacka mer om mini. Han är min kamrat och Riket skulle aldrig va nåt utan honom.
Dagen började närma sig sitt slut och efter några åk och lite jakt med snöboll i backen så vare dags att lämna in skidorna. Sen gå till bussen som såklart stog längst bort typ och hemvägen spenderades med en sovstund, en galen film och lite "chipsiga" uppvaknanden. Väl tillbaka till civilisationen vart det tågresa hem och efter Malmvägen så slocknade jag rätt fort.
Idag så hade jag litterär monolog vilket innebär att man ska berätta om en bok utifrån huvudpersonens perspektiv. Jag var Harry Potter och det gick rätt bra. Efter lite Quake 3 på spanskan så vare hål men jag var tvungen att fixa ihop en text om Skottland som senare redovisades på Engelskan. Hemfärd och nyheten att ännu en förlust hade inträffat på X11.
Efter några svordomar drog jag iväg till träningen com va rätt loj. 4 pers är ju inte direkt dom bästa förutsättningarna för att få igång en seriös träning. Men det va rätt kul ändå.
Sen upp till Mormor för pannkakor. Gott som alltid. Sen hem och titta på Vålerenga-Bajen. Bajen torska med 2-1 men e klara för kvartsfinal. Där väntar FCK, Lyn eller Lilleström så vi får se hur det går. Nu ska jag nog lira lite Q3. men hare gött. Tjao!

Skidorrr!

Igår så gick en massa människor till sina skolor och jobb. Jag däremot var ledig och kunde sova ut ordentligt. Nu spelade det inte så stor roll för att min far skulle komma in i mitt rum och titta på Curling klockan 9.
Under dagen så passade jag på att slå nytt rekord på DX-Ball så då va jag rätt nöjd även om jag vart fett arg när jag dog :P
Efter att ha inhandlat lite inför morgondagens bussresa går ja ner i min källare och där så står mina skidor och väntar på att jag ska använda dem. Och just denna kväll har de tur för jag kände för att glida ut i Runby-spåret med dem. Jag knatade upp till spåret och åkte 2 varv. sen drog jag hem och satte mig vid datorn.
Idag var jag i skolan men det kändes ganska onödigt. Eller mentorstiden var rätt nödvändig men annars vare lungt.
Har fixat ihop alla kläder inför morgondagen och packat en ryggsäck så det e bara slänga på sig grejerna imorrn. Ska bli väldigt skönt att komma iväg och åka skidor.
2 dar till Vålerenga-Hammarby och det ska bli kul att se en match på TV igen. Det var ju ett tag sen.
2 veckor till London. Börjar närma sig nu. Det kommer att bli riktigt kul:D:D

Söndag!

Idag så hare varit en rätt så farande dag! Eller egentligen bara en lång resa!

Vid halv två så förflyttar jag och mina vänner oss ner till Väsby station och sätter oss på tåget mot Stockholm C - Södertälje C. Tåget glider iväg och vi ser station efter station passera och vips är vi redan vid Centralen. Nu va det här ingen vanlig dag och vi satt kvar när tåget visslade iväg. Efter ett längre uppehåll på Södra Station där ett gäng Bajare hämtades upp fortsatte färden förbi nybyggda stationen Årstaberg, Älvjsö och HUDDINGE-TULLINGE-TUMBA och vi hamnade så småningom i den till synes ödelagda Södertälje Hamn. Där väntade ett antal poliser och vi var nästan tvungna att lämna tåget för lantisarna klarar inte av lite hysteriska supportrar. Efter att alla lugnat ner sig igen så kommer vi ändå fram till Södertälje Centrum och där väntar en buss som tar oss via Bårsta IP till det relativt nybyggda Södertälje Fotbollsarena vi foten av Scaniarinken. Efter muddring och biljettkontroll så blir det korvkön. En välsmakande korv blir första steget upp för den vingliga trappan och in på Östra ståplats där vi ska avnjuta matchen. Matchen hinner knappt börja innan Covic gör en superräddning på mållinjen och en lättnad sprider sig över hela kroppen. Bara minuter senare dunkar Petter Andersson in 1-0 för Hammarby efter en nickskarv av Björn Runström. En drömöppning och Bajen fortsatte trumma på. David Johansson går upp på ett inlägg av Fisken och når högre än den darrige målvakten och det är 2-0 till Bajen. Lite chockade ser vi sedan Mikkel Jensen slå en underbar djupledspass till Björn Runström som distinkt placerar in bollen i bortre hörnet och Hammarby går till halvtidsvila med 3-0 mot ett blekt IK Start. Vid det här laget kände jag knapp mina tår så vi flyttade upp några rader för att värma oss under dom fantastiskt fina bengaler som tänts för att hylla fram vårt lag denna kalla februarikväll. Andra halvleken rivstartar med att Jeffrey Aubynn lurar målvakten på en frispark och Hammarby ökar på till 4-0. Efter detta så försvann tempot och nästan mina tår också. Då blev det istället till att koncentrera sig på sång och dans på läktaren och när jag väl klev på bussen tillbaka till Centrum kände jag värmen skölja över mig. Den känslan var riktigt underbar. En annan känsla jag kände var hunger. Den skulle också mättas i och med ett besök på Donken vid viken. Den måltiden satt där den skulle och sen väntade en lugn tågresa tillbaka till civiliserade trakter. Det här var en upplevelse utöver det vanliga och nu väntar med all sannolikhet kvartsfinal och då står jag där igen, om det så är på söderstadion, Södertälje Fotbollsarena eller vilundavallen med min halsduk och sjunger allt vad jag kan för att visa var hjärtat finns någonstans. HAMMARBY IF!!!

Feber, TV och stundande tider!

Tjo.

A nu har jag varit sjuk ett tag och det börjar kännas rätt jobbigt. Jag började känna mig rätt hänging i fredags men var ändå rätt pigg i måndags. men sen på kvällen så fick jag jättehög feber så sen dess har jag varit sängliggande. Trots det var jag mer eller mindre tvungen att åka till plugget och skriva kursprovet i spanska idag men det gick rätt bra.
Idag ere onsdag och det betyder TV-kväll. Big Brother, Malmvägen, O.C. och Invasion. Alla i rad på samma kanal. kan knappast bli bättre. så det blir skönt:D
Imorrn så måste jag någ pallra mig iväg till skolan. har en väntande svenskaprov. Har hörföståelse-kurs-prov i spanska och nationella i engelska.
Bara 4 dar kvar till RL nu . Börjar bli rätt taggad nu :D.
||: GRÖNA OCH VITA, HJÄRTAN SOM GLÖDER, SYSTRAR OCH BRÖDER, KOMMER FRÅN SÖDER,STÄM UPP I SÅNGEN, SJUNG NU FÖR BAJEN, VA MED OCH HOPPA, HOPPA FÖR BAJEN, HAMMARBY HAMMARBY, HAMMARBY HAMMARBY, HAMMARBY HAMMARBY, HAMMARBY HAMMARBY :||

Söndag!

jag är verkligen sliten denna vinterdag och ändå ska jag lira match om 2,5 timmar. men då jävlar ska jag kriga för att mosa spindlarna.

Tobbes gåtor asså.. jag blir tokig.

2 prov den här veckan plus att jag måste läsa 2 böcker och göra en presentation. Och sen prov igen!
Känns som att romme-resan kommer lägligt så att man kan koppla bort skolan ett tag!

Ajjja bye!

Fredag(egentligen lördag:P)

Idag hare varit en helt ok-dag. Först så vare engelska och då vare muntliga nationella men jag gjorde inte ira så man kunde typ sitta och snacka skit. Sen hål, lunch,hål. Sen drog vi till simhallen och då vare först lite simning och sen simhopp:D. Sen lite historia. känns som att jag var före martin. han hade bara tur i att han visste vad han hette.
Sen så hem och käka lite nudlar och kolla på O.C. Johnny dör så det kändes ju bra.. eller man vet inte om han dör men jag tror det.
Sen så får man gliida ner till Station å hämta upp dom andra delarna av det nyinstiftade Järngänget.
Final i riket. JB vinner. Först så står han på en pall med gevär kmr 2:a sen så vinner han tillsammans med izabella en frågesport/hålla andan-tävling och vinner till slut mot  isabella i Jenka. Känns så underbart nu:D
Sen en guidad tur upp till G-salen och och där blev det fotboll, bandy & en smula basket sen en ligga-ner-på-mattor-och-garva-medan-tobbe-och-marre-kutar-emot-en-med-mattor-och-skrämmer-en-stund. till slut också det traditionella ligga-bakom-mattor-och-invänta-mörkret-testet och det lyckades. Sen hemgång. nu ska jag sitta här och löka.
Snart ere Romme. känns som att mini blir ensam om att åka dit. Närrå. resten av järngänget+Usman ska dit också:D. men innan ere Bajen-start och den 28:e(ja mini precis som i chiffret) ere London:D
Gonatt!

TV-kväll!

Tjena. Idag så har man haft uppsatsskrivning(nationell) på engelska. Ämnet var vänskap och det gick rätt ok :D

Förövrigt så dansade vi på gympan och man var ju grym som alltid.

Idag ere TV-kväll.
19:00-20:00 BIG BROTHER
20:00-21:00 MALMVÄGEN
21:00:22:00 O.C.

sorry att jag inte har mer att skriva men eftersom detta meddelande inte kommer spontant utan efter personliga hot från stocken så fåre bli såhär

ska äta pankakor nu..de eju onsdag

TJAO!