Engelska irarå!

Det känns som att denna dag hittils har bestått av Engelska. Först ett 90+40 minuter långt nationellt prov(engelska såklart) som bestod av en läsförståelse-del och en hörförståelse-del. Läs-delen var lite klurig men hördelen lätt. ajja känns så vare lunch. jag slog vad om att klara bubblor-nivån innan lektionen började(hade 40 min på mig) men sumpade det så nu e jag skyldig mini 10 spänn. Sen vare dags för lektion i vadå? jo juste engelska..det va nå förberedande inför vårt engelska nationella uppsatsprov vi har i morgon. sen drog jag hem så nu sitter jag här och venne vad jag ska göra.
jag fattar inte varför dom avslöjar överallt vem som åker ut i BB innan man får se det :@

48029-1

48029-1

Se upp vart ni går. I Runby går ingen säker!


Skolhelvetet!

Aaa nu sitter jag här i en sunking liten datsal och spanar ut på den grådaskiga vinterhimlen. Ännu en hård dag i skolan. Har haft levnadslära hela morgonen och då var sån här mentometerknapptryckningsfrågesport eller vare heter. det va ifs rätt ok. Sen har vi varit och glott på STARE men palla liksom..så nu sitter man här..försöker övertala marre att han ska med till Romme..ikväll blire BB. Känns som att årets säsong kmr bli rätt händelserik
Skönt med en seger igår på X11. Känns ifs som att jag hade glömmt bort marren helt men fick höra av linkan i morse att jag vann :D
Imorrn fylls dagen av Engelska. Först nationellt prov hela förmiddagen och sen engelska-lektion på E.M.
snart final i riket. bara 4 dar kvar :D
hare gött allihopa(även marre)

London!!!

LONDON på sportlovet.. fan va gött.
Som sagt så blire London för min del på lovet. Vi bokade resan idag. Det blir jag,pappsen och syrran och det kommer bli fett kul. Vi ska bo mitt i city också. kan knappast bli bättre:D. och resan gick typ på 1500:- tur och retur för allihopa. rätt ok pris liksom. Fast det eju "bara" 3 dar så det kommer bli stressigt om man ska hinna med allt kul som finns där.. ingen sovmorgon alls asså:P.

Så Februari blir en månad med mycket aktiviteter. Bajen-start, Match mot GLJ, Romme och så London. :D:D:D

ajja ska kolla på riket nu..tjarrå:D


Fredag 27/1

ZZZZovmorgon!!!!!!!!!!! till 12:40. skitskönt :D.. vaknade typ 11:40 och gliider till skolan. Väl där så blire bulle även om jessika käkade upp halva...spanska som vanligt.. pingis på gympan. Usman och Linkan, jag var bättre än er men skolans racketar är under all kritik..ett proffs som jag klarar inte av dåligt material. sorligt men sant :P. Har nu också bokat in mg till Romme den 15:e. ska bli rikitgt skönt att åka skidor igen.
450:- e ju typ ingenting för en hel dag på skiiidor :D


Att Usman vann igår bekräftade bara mina misstankar. X11 är bara tur. Men samtifigt vann jag förra säsongen så lite  sickligher kanse re ändå e. men men. nästa säsong e jag tillbaka på topp igen.
Leksand asså. va ere som händer.
Spanien, Danmark, Lichtenstein, Island, Lettland och Nordirland. Tufft men kunde vart värre :D
 Nu blire O.C. Skönt:D
Trevlig helg allihopa!

Torsdag 26/1

Idag så har man ju varit i skolan som vanligt.. Började med ett matteprov. trore gick ganska bra men sumpade nog sista. Sen vare svenska och då så är man nån kör(pratandes) från nån berättlese om agamemnon och det gick väl ok. Pannkakor till lunch. alltid lika gott. sen lite spanska.

Ajja. idag så ere marre-dags mot Usman så nu får det fan bli vinst. det går junte annars. Vinner jag så blire säkert vinst i spelhålan också :D. Sen ere träning också. ska bli skönt fan.




FADER AT WAR!!!

BAUER???.. Vad gör du här?. Glass har jag inte. Choklad?.
<springer iväg> shiit.

Men fekalie. det e taktiksnack nu.

En rolex!



Ajja ska kolla lite på European Gigolo nu. eller kanske The Island:P hante riktigt bestämt mig..
hare gött allihopa!

Första inlägget

Tjena allihopa....verkar ju vara rätt många som skapar blogg nu för tidn så jag får väl göra det jag också :P

Idag hare vart en riktig otursdag för min del. Till en början så ställs både 38-tåger och 43-tåget in och till råga på allt är 58-tåget försenad. Kom iväg 08:04 (36 minuter försent). ajja.. sen så vägrade vår idrottslärare dyka upp så då hade man släpat dom där jävla grejjerna helt i onödan. Sen så köper man en cola och såklart kmr Sam på den geniala idén att skrapa bort färgen med en 50-öring. Sen när jag själv provar, jo va händer då. Jo den exploderar (seriöst, Det lät riktigt högt) och det sprutade cola över hela
"Utlandet" inkl. min tröja. Sam däremot var snabb som fan och hann springa bort så jag fick den värsta smällen. Sen hade jag spanska-test som gick åt helvete så nu tänker jag inte göra så mycket er idag.. pallar inte ens tänka på vad som kan hända :P


PS. På fredag så har jag sovmorgon till 12:40 och det ska blir riktigt skönt :D DS.

PS2. Idag börjar malmvägen. Yippie. sen ere Rome också..så det blir trevligt:D

hare gött