Snart Sommar Serru!

Aa här sitter man då igen..denna lugna Torsdagochskriver blogg. Livet flyter väl på i sitt vanliga tempo. Tobbe sitter och letar resmål tillvår augustisemester. Mini & Marre har spanska och usman & Linkan vågar jag inte ens drömma om vart dom har gått.

Men iaf. Denna veckahar varit både slapp och tung. När det gäller lektioner är varje lektion onödig eftersom den mesta tiden används till att gå igenom betyg och skriva utvärderingar. Men samtidigt har jag massaprov och skit. Först igår skulle jag göra nån redovisning om vargen och meningen var att man skulle pricka en minut. Jag fick 1:01 så jag e rätt nöjd men samtidigt så prickade ju självklart Berthine in minuten så man vann inte där heller.

Idag är jag grymt trött men det kommer dröja länge innan man får sova. Inte nog med att vi slutar 15:00 så måste jag vänta tills 16:15 för då ska jag skriva nåt kompleterande prov i NK för att fixa VG. Men det ska nog gå bra. Men sen när man kommer hem måste man börja studera samhälle för imorrn äre partidebatt. Dessutom har jag prov i ekonomi så det blir en lång dag imorrn också.

Men sen börjar det roliga. Imorrn kväll blire färd till Råsunda och möta en lottosäljande tobbe. Match: Sverige-Chile. Genrep inför VM som börjar om 8 dar ^^. Jag tror det bliren kul marre ochSverige bör ju dra det längsta strået.

På Söndag får man inte direkt sovmorron för 07:13 lämnar tåget Väsby station. Tåg till Ulriksdal, Buss till Danderyd, Gång till Mörby, Roslagsbanan till Åkersberga, Buss till Sjökarby. Sen börjar utmaningen. Vandring ett jävlabratag till Domarudden. Där väntar en tuff klättring. Och om man trodde att man kundevilaefter det så tror man fel för då ere dags för orientering inklusive växtletande. Sen till slut blire lägerbyggeoch lite äventyrslekar. Och sen får man väl äntligen en natt när man kan sova ut. Haha nja inte riktigt va. Uppstigning 07:00. Vandring till nån vik och sen kanotpaddling i 4 timmar. Låter väl rätt skojj iofs men man lär ju va rätt sliten. Skönt att man e ledig på tisdag.

Tisdag för övrigt är ju nationaldan. Nationalsången ska eka över hela landet!!!!.

Sen en kort skoldag och en lugnavslutning, En god natts sömn ochsne börjar det. Tyskland - Costa Rica. Öppningsmatch i VM. Grymt skojj.

Nu får man ju inte se hela kalaset på hemmaplan utan slutdelen får man avnjuta från nån poolbar i grekland. Men det är ju inte helt fel det heller.

Nu får man bara hoppas att det blir nånting i augusti så man inte bara sitter och väntar på att eländet ska börja igen. Men som sagt det e långt dit och just nu njuter jag över att få vara frisk och välmående. Haha okej lite fult det där lät men iaf.. Ha en bra vecka liksom:D

Tjarrå