Maggan!

Uppladdning med Sällskapsresan, Fröberg somnar, Arlanda 04:00, avfärd 05:55, Fröberg somnar (och alla andra för den delen också), Gin och Tonic, Lock för öronen, Flemmans väska är röd fast ändå långt ifrån, där är den ju, men fan den har ju åkt runt 39 varv. Bussfärd, Vilken slående utsikt. Baby Baby!, Poolen, Öl, Long Chicken på BK, vatten, Öl igen, fotboll. Newcastle & Arsenal, mer öl, siesta, Var är Flemman? Seeegt. Middag, Förning, KICKS till Fröberg!, Klagomål, mer sprit, ölspel, shotspel, Snappersk roulette, utgång, E4:an, Norskar, Flemman minglar, Alex, Alex, Alex, Engelsk pub, va ere för musik?, 1-0 Fröberg. Hyfsat tidig hemgång. Fröberg somnar (troligtvis), Godnatt!
Frukost, Poolen, rundgång, Steakhouse på BK, Fröberg ska ha Big King XXL men får en svettig liten burgare, strandhäng, Flemman århundradets FAIL på sin BCM-väska. Fotboll, Joel & Adde, Mer bad, siesta, Var är Flemman?, Middag, förfest, klagomål, KICKs på Fröberg, sugmärken (öh?), utgång, Grabbarna Grus, stämpel hit och stämpel dit, Fröberg inhoppad men utkastad, Casablanca, Pina Colada, FEEEST HOS MIG, Grabbarna igen, Flemman minglar, 1-1, Kliva vidare, runt och tillbaka, Horor och så vidare, Sen hemgång, Tebrand hittar ut på balkongen, madrassen med, natti, Fröberg somnar!
Frukost, sova vidare, glassa i havet på en luftmadrass, punka, BK, Joel & Adde, Crabatas Crabatas, Bonus, 16€, 8€, finitos creditos, Vista Sol, 216, Flemman tar 4 timmar på sig att köpa tärningar, knackar på 32 dörrar, ALLA fel, Spritspel, Bacardi Razz, Smolenskoff och Bira, Bada, hem och ta siesta, Middag och så vidare, Klagomål, Förfest, Freeloader, spritspel, lite brudar, ölspel, Jägarn, Mördarn, Dräparn, KICKS, utgång, Grabbarna Grus, en rejäl fylla på Tebrand, Flemman slår glaset på Tebrands näsa!,Flemman minglar, 3-1 till Fröberg, Tebrand löper, Fröberg är vaken, Sov sött!
Frukost, havet, strandfotboll, Flemman dunkar varenda solstol, Duscha fötterna, fortsatt häng, Lunch på BK, Chill chill, poolen, knäcka idéer, siesta, middag, förfest på Vista Sol, Spritspel, Melondrinken inleds, lite brudar, Freeloader, Imorgon är jag bakis för idag är jag full!, Rushkinoff Powerking, Spar-Öl, San miguel, B-b-b-bakis, utgång, Free Shot, Arapapapapapa!, Rumba? Si!, Grabbarna Grus, Flemman minglar, SLUTA MINGLA! Tebrand slår i taket, Tebrand blir utskälld, Tebrand får inte beställa, Tebrand tittar runt, Tebrand Fratchar, Tebrand drar, Flemman vägrar va polare för han ska "mingla", SLUTA MINGLA!, Måsen räddar, FRATCH!, Hem och smutta, Ner i sängen, Fröberg?
Utebliven frukost, Leta flugor, poolen, Hets efter biljetter, 40€??, ajja vi kör, Poolhäng, Ingen lunch, vi kör vidare, Crabatas, Leta flugor, Havet, snacka djupa samtal, Upp till hotellet, Siesta, Men Flemman för helvete, har du spritzat i slitz??? DÅLIGT!, middag, stammisar, Vista Sol, melonen fortfarande inte redo, Tebrand Failar, Tebrand räddar, Flemman minglar, Utgång, E4an, NJA!, BCM, Lasershow, Flemman på balken, Måsen och HB på bordet, Fröberg någon annanstans, In i dimman, In i röken, David Guetta, ...without being disrespectfull!, Rök igen, Fröberg brinner till, Fröberg slår, Fröberg träffar, Fröberg drar, Tebrand är själv, Måsen tänder till, Flemman minglar (suck), Tebrand glider ner, Tebrand får en massa skum och vatten över sig, Tebrand hittar Flemman och HB, Fröberg och Måsen är borta, Tobbe chillar, Flemman gör snöänglar, Dyngsur, dyngpackad, Tobbe hämtad, Donken, Horor, Hemgång, FEL HÅLL!, Vi är hemma, Fröberg sover, LUGN!, Natti!
Utebliven frukost, Feber, Poolen, VÅGA VILJA VINNA, Pingis, Höger-Kina, Vänster-Jägarn, Dubbel, Hitta flugor, Köpa utstyrsel, Ladda upp, Tebrand dissar middagen, Tebrand hinner ikapp, Förfest på Vista, Örebroarna och Våning 1, Släpvagnarna är med, Melonen tar sig, Freeloader, ...för idag är jag FULL!, Klädombyte, Barapapapapa, Kinky Night, Kungar på stan, Pictures överallt, Grabbarna grus, Taffliga engelsmän, kladdiga brudar, Men Flemman minglar, Martin piskas, 2 White Rushian 4€, Fiiint, Fullt ös, Kinky Pinky, Tagga ombyte på Vista, Fröberg letar sig tillbaka, BK, Fröberg är arg, Fröberg glad igen, Nattmat på balkongen, Flemman somnar, Alla somnar, Vafan är Mååås? Natti!
Sista dagen, sorg och förtvivlan, Taggning ändå, Grattis Måsen, Crabatas, Finitos Creditos, Palma Nova, Minigolf, Fröberg regerar, Tobbe vinner, Flemman solar, Flemman blir kräfta, Flemman somnar, Sista middagen, Förfest på Vista, Casablancabrudarna Failar, Flemman taggar slingshot, Flemman åker aldrig slingshot, Utgång, Fishbowl, Påfyllning, skrapa fickorna, hemgång i gryningen, Fröberg dyng, Tobbe ska fixa daaamer, Fröberg svullar, Fröberg somnar, Alla är bakis, Bussfärd, Efterfest på Flygplatsen? Nja, Donken, Gömma tidning, Planet lyfter, Alla somnar, Fröberg mest, Planet landar, Martin dör av lock för öronen, Planet är nere, vi är hemma.
MAGALUF TA MIG TILLBAKA!

PEACE!

Kom igen, vårt södergäng!

Söndagar brukar innebära ångest. Det finns inget positivt med söndagar förutom att man möjligen har den turen ibland att man får sova ut. Men den här söndagen är om möjligt ännu värre. Tittar ni noga på mig så ser ni ett brännande rött "ÅNGEST" i pannan på mig. Varför? Jo jag måste plåga mig igenom 90+3 minuter fotboll från Fredrikskans. Det är aldrig kul att va Bajare på Kalmars gräsliga idrottsplats. Det kommer inte finnas möjlighet att tro på mirakel. Det enda man kan göra är att hoppas på överlevnad. Och faktum är att vi alla måste inse att den här matchen handlar inte om poängen. Det handlar om att hitta en känsla som gör oss starka i dom betydligt mer viktiga matcherna. Jag kanske låter bitter och uppgiven men finns det något som talar för Bajen idag? Även om man brukar säga att när allt talar emot ett lag så talar det istället för det laget. Men sluta försök hitta ljuspunkter. Det är Kalmar borta. Det är 2009. Vakna!

Nej skulle vi svära i kyrkan idag och knipa åt oss en poäng så är det fan ett mirakel. Skulle vi bränna ner kyrkan och vinna så finns det inte längre hopp om en rättvis värld. Då är det en värld full av galenskap. Jag vet att jag kommer sitta där vid halv sex-snåret och se ett 0-3 underläge och ändå ha hoppet kvar. Varför jag har det kan jag inte svara på, det ligger alldeles för djupt inpräntat i Bajen-hjärtat. Men för att redan nu stålsätta sig för alla hemska scenarion som kan utspela sig på Allsvenskan tråkigaste fotbollsplan så försöker jag intala mig att varje rätt slagen passning är positivt i sig. Det enda man kan begära idag är ett enkelt men slagkraftigt uttryck. KÄMPA HAMMARBY!

Nej det är ingen rolig söndag. Jag brände alldeles för mycket pengar på ett krogbesök igår kväll. Var fan är Magaluf när man behöver det? Jag saknar Jenny så sjukt mycket att jag inte ens vill sova för att det är så ensamt. Jag orkar inte ens ta mig till kylen för att hitta nåt att äta. Jag vill bara överleva den här dagen. Den här dagen som bara stavas Ångest.

Nu ska jag lyssna på Kenta i några tiotal minuter. Och det bara för att fylla mig själv med en lustkänsla över livet så få andra saker klarar av att mäta sig med. Jag är inte stark idag men mitt hjärta brinner fortfarande för Bajen, för kärleken och för livet. Så varenda liten ton ska hjälpa mig att bygga ett skal som skärmar av allt det hemska, fruktansvärda som den här dagen vill ge mig. Och någonstans innifrån själen kan jag ännu höra vindarnas sus och höra till de få som kan leva.

KÄMPA HAMMARBY!

Peace!

Backa Bandet!

Bered er på ett inlägg av den lite deppigare sorten. Det känns som att jag håller på att kvävas just nu och den enda utvägen jag kan hitta är att skriva av mig alla skit på den här bloggen. Det finns för många obehagliga känslor som fyller upp mitt huvud och mina sinnen som jag helt enkelt inte klarar av att slå bort. Som ni alla säkert förstått vid det här laget så åkte jag på den otroligt upphaussade och definitivt överskattade svininfluensan under veckan i Magaluf förra veckan och har fått isolera mig på rummet sen jag kom hem. Och oavsett hur man vrider och vänder på det så kan jag inte längre hitta något annat än frustration för att beskriva hur det känns. Till en början när jag verkligen va sjuk va det självklart skönt att bara ligga och kurera sig. Dessutom behövde jag garanterat några dagar att ta igen alla sömnbrist man samlat på sig i Maggan så man måste kunna se tillfället att bli sjuk på som ganska lägligt.

Nu är jag inte sjuk längre. Febern är borta sen länge och det enda som förföljer mig är en ganska elak hosta som ändå har bedarrat en hel del de senaste dagarna. Hade det varit en vanlig hosta hade jag friskförklarat mig för hela världen för länge sen och börjat leva livet igen. Men eftersom den här fasansfulla (läs det ironiskt snälla) sjukdomen är så smittosam så måste jag ha en säkerhetsmarginal så att jag inte smittar ner hela min omgivning. Jag har hört min far gå runt och hosta hela dagen så han åker nog dit och jag känner faktiskt inte hur egoistisk jag än är att jag vill smitta alla jag känner. Jag pratade med jobbet idag och utan att få något riktigt klart svar så lät det som att dom tyckte jag borde stanna hemma ett par dagar till. Så jag vet liksom inte om jag får jobba i morgon så nu sitter jag här med en ovisshet över huvudet som tar kål på mig. Och oavsett hur jag ser på det så vill jag inte sitta hemma mer. Och jag kan ju inte heller träffa mina kära vänner eftersom dom också kan smittas så vad ska jag göra. Pallar verkligen inte ladda ner ytterliggare en film att halvsova till och att varva igenom något spel jag redan varvat känns kort och gott uteslutet.

Men om det va så enkelt att det bara handlade om rastlöshet så skulle jag inte gnälla så mycket. Men av rastlösheten bildas ett stort behov av att träffa folk som kan lyfta upp en ur det dryga tidsfördrivande träsket jag befinner mig men eftersom det alternativet till synes verkar omöjligt så infinner sig också en sällskapssjuka som det var länge sen jag upplevde. Jag levde ihop med sex grabbar mer eller mindre dygnet runt i en vecka nere på Mallis där det var fullt fart precis hela tiden och nu ska jag klara av omställningen att helt på egen hand underhålla mig själv i ett begränsat utrymme. Jag klarar inte av det. Och allt påverkas av det. Jag klarar inte av tystnaden i att bara höra mina egna andetag men inte ens musik kan lyfta ljudnivån tillräckligt. Jag har abstinens från allt festande förra veckan och om någon skulle rycka tag i mig, be mig skita i all smittorisk och hänga med på en runda på Grabbarna Grus ikväll så skulle jag haka på direkt. Jag behöver rörelsen omkring mig, jag behöver en stark rushkinoffshot utspätt med en uppiggande Red Bull nu. Jag behöver en KICKS!

Jag är inte den som brukar se båkåt i tiden och gråta över tid som redan är spilld men just nu är det svårt att se framåt när det enda som drar i mig är minnen jag vill uppleva igen. Jag vill backa bandet och vara tillbaka i Magaluf med mina bästa vänner och festa hårdare än någonsin. Jag vill backa bandet minst två veckor och va med Jenny igen. Jag vill inte säga att jag tog dom stunderna för givet men jag hade uppskattat det så mycket mer om jag visste hur unikt det va. Jag vet att den sagan inte är slut än men det är ju så otroligt mycket svårare när man inte längre är en kvart bort med bilen. Jag vet att vi inte skulle kunna träffas ändå just nu men bara känslan av att hon är så långt bort är mer än jag klarar just nu. Jag har varit i precis den här situationen förut och vet att man klarar det om man kämpar. Men med all den frustration jag känner nu är det så jobbigt. Vill bara krypa ner i hennes famn just nu och finna mig i den tryggheten. Men jag fattar att det inte går så jag vet inte vad jag försöker intala mig själv.

Sen är det ju så att när man sitter ensam hemma utan någon att prata med så börjar man tänka. Och i stunder av frustration och tomhet är det inga kreativa och konstruktiva tankar man får fram utan bara nedbrytande funderingar och analyseringar. Man sänker sig själv till så låga nivåer att man börjar tvivla på allt. Är allt så bra som man hela tiden trott? Man letar efter livstecken men hittar bara tecken på att man inte duger och så vidare. Jag har skrivit om det här så många gånger att jag borde veta att allt går över. Som Flemman säger så måste Bergochdalbanan bromsa ibland för att inte spåra ur. Den bromsar för att man ska hinna hämta andan innan nästa nerförsbacke eller korkskruv. Det fattar jag, men kan inte acceptera det fullt ut. Jag har för mycket liv i ådrorna som bara går till spillo när jag sitter så här.

Jag fattar att det här inlägget troligtvis kommer göra att jag vaknar upp imorn och andas ny livsluft. Man behöver bryta ihop och bara deppa för att kunna börja klättra uppåt igen. Jag behöver deppa nu när jag inte kan vara livsgläde personifierad. Så jag måste försöka se det som nyttigt. Men det är så sjukt svårt öfr oavsett hur mycket man egentligen vet att det behövs dalar ibland för att kunna njuta av de höga topparna så är det aldrig kul att simma omkring på botten. En vis man sa en gång att det handlar inte om att undvika svackorna, dom kommer ändå. Det handlar om hur man så snabbt och smidigt ska ta sig ur svackorna när dom väl kommer. Det är det jag måste jobba med nu. Hur tar jag mig tillbaka? Jag vet att jag kommer tillbaka, inget snack om den saken. Men för att klara det behöver jag hjälp att lyfta mig upp på fötter igen, men jag famlar i mörkret. Jag hoppas jag kna få börja jobba igen för att komma tillbaka i någon slags vardag i det hela och sen jobba vidare med det.

Och om man tänker efter så är det ändå en ganska ljus framtid jag kan se fram emot. Jag har min underbara fantastiskt fina flickvän långt ifrån mig, men jag har henne kvar och jag kommer träffa henne snart igen, det vet jag och varje dag ska jag kämpa för att få henne att förstå att jag inte vill släppa det vi har för något annat. Jag har en resa i November som säkert kommer vända upp och ner på min syn på livet fullständigt och ännu mer få mig att förstå vilket jävla bra liv jag har. Jag har vänner som hela tiden ger mig styrka och förstå att jag är så sjukt lyckligt lottad.

Det finns en morgondag, givetvis. Men mitt i det nattsvarta är det svårt att se ljuset komma. Men jag ska va stark. Jag älskar mitt liv och inget ska få ta det ifrån mig.

Nu ska jag kyssa den här svininfluensan farväl för evigt och ta mig en välförtjänt snus.

TAGGA LIVET!

PEACE!