Bland fotleder och andra galenskaper!

Jag vet inte riktigt varför jag inte skriver här så ofta längre. Jag tänker ofta att jag ska göra det men det blir liksom aldrig av. Det känns som att jag aldrig har tid och jag vill inte posta nått inlägg på typ 10 rader. Skriver jag ska det va ordentligt och läsvärt. Men som jag sa så borde jag skriva oftare och nu ska jag fan se till att det blir så. Nu passar det i alla fall utmärkt när sängen inte känns lockande på ett tag samtidigt som fotleden värker tillräckligt mycket för att ska springa runt i onödan.

Så vad har då hänt sen sist? Ni undrar säkert om varför jag klagar på värkande fotled osv. Förklaringen är både enkel och tragisk(underhållande om man ser det ur en annan synpunkt). Jag har inte spelat match med Black Snappers på ett bra tag. Först var jag sjuk när vi förlorade mot Numbnutz och sen var jag tvungen att prioritera skolan veckan efter. I söndags var det i alla fall dags för comeback från min sida och trots att jag kände mig väldigt otaggad under större delar av helgen så satte jag mig på tåget mot Helenelund. Eftersom min mobil var avstängd(slut på batteri, my misstake) så kunde jag inte ringa så ingen hade någon aning om var jag befann mig. Så ensam med min iPod bearbetade jag resan fram till Helenelunds bågformiga perrong. När jag kliver ur från den näst sista vagnen så får jag syn på Linus som tydligen satt i sista vagnen. Lyckan över att få se ett vänligt bakhuvud blandades med rastlösheten jag kände på tåget så jag började springa för att nå ikapp min kära vän. I trappan ut från station hann jag ikapp men eftersom farten var allt annat än låg så tänkte jag att det var lika bra att springa klart trappan innan jag försökta stanna. Det var nog dagens misstag det eftersom jag tre trappsteg från slutet snubblade till och blev tvungen att ta resten av trappstegen i ett steg för att inte ramla. När jag sen satte ner min vänsterfot så trampade jag såklart snett. Och eftersom jag trampat från en relativt hög höjd och i hög fart så tog det illa på fotleden. Jag insåg lika snabbt att matchen mot Rootsbridge inte skulle bli av för min del. Jag visste att jag hade stukat foten ordentligt. Jag lyckades i alla fall ta mig till en bänk och efter att ha känt efter så började jag halta på Helenelundshallen. Har jag tagit mig så här långt tänker jag bara inte åka hem. Jag har en match at delta i. Nu fick det bli som uppmuntrande coach men det var i alla fall något. Foten kändes inte bra på hela kvällen även om jag smått kunde gå på den. Men under natten svullnade den upp och när jag vaknade i måndags så kunde jag knappt stödja på den. Men jag kämpade(med flera strumpor + bandage) mig till skolan. Igår kväll kändes det bättre men jag vilade från skolan idag så att den kunde läka lite. Nu är jag så gott som fit for fight igen så imorron traskar jag iväg till skolan igen.

Så nu kan ni sluta skratta eller gråta. Jag överlever som alltid och jag tänker inte ägna all min energi i den här texten till att klaga över en fjuttig skada. Jag ville liksom bara förstå att om ni såg en sjukt haltande pojke nångång i måndags så var det antagligen bara jag som hade sprungit i trappor!

Nu över till nåt roligare. Black Snappers- Rootsbridge 0-9! Även om resultatet ser skrämmande dåligt så måste jag säga att detta var den roligaste korpmatchen jag sett. Black Snappers vart väl mer eller mindre utspelade men det verkade som om vi hade kul i alla fall. BS-spelare ramlade till höger och vänster men reste sig med ett leende på läpparna. Vi lyckades göra ett helt solklart mål bortdömt och skyllde på att den gick i gaveln och in genom någon ful ögla. Vi mötte det kanske bästa laget i serien och spelade stundtals med 3 anfallare. Mäktigt! Närmast mål blev Anders med sitt Stolpe-Stolpe-skott. Vi hade några bollar på mållinjen men förlusten var aldrig nåt att diskutera. Men nu väntar Vittra och dom ska vi fan vinna över. Det ser för övrigt ut som att jag helt oväntat inte kan medverka. Detta av en roligare anledning än mot Rootsbridge, nämligen att Bajen spelar sin troligtvis sista tävlingsmatch på hemmaplan innan Allsvenskan 2007 startar mot CL-aktuella FC Köpenhamn. Jag tänker givetvis inte missa den trots att det svider i hjärtat för att jag sviker BS än en gång. Men Bajen går alltid först. Så är det bara.

Men om vi ska ta och snacka lite om Bajen då. Det känns nästan som om Bajen börjar tyna bort då halva laget lämnat eller är på väg bort. Petur flyttar hem, PFO till Stabaek, Covic till Newcastle Jets, Några får inte nytt kontrakt osv. Skönt att vi fick Eguren ordentligt nu i alla fall. Det fick bli på bekostnad av Stoor men han är ersättlig. Det känns som att vi klarar oss nu i alla fall. Vi behöver en målvakt och en anfallare. Sen är vi nog redo för Allsvenskan 2007 med följande startelva

MV: Benny L (tveksamt, här måste det till en förstärkning, Rami Shaaban?)
B: Sulan (Skadefri är han alltid med i startelvan)
B: Max (Sveriges bästa back utanför landslaget är självskriven
B: Monteiro (Nobbade drömbudet från Real Malmö. HJÄRTA!)
B: DJ (självskriven han också, Kan spela mittback om det krisar)
MF: Erkan Zengin (Bättre och bättre hela tiden och är i PFOs frånvaro odiskutabel)
MF: Sebastian Eguren ( Kungen är fortfarande kvar i Bajen. Lagkapten 2007?)
MF: Haris Laitinen (Vuxit upp efter ett år i Peking och ser giftig ut. Joker?)
MF: Jeffrey Aubynn (Trots alla klagomål är han given i min startelva. Var stundtals magisk 2006)
A: Paulinho (Trög höst men skyttekungen flyttar ingen på)
A: Petter Andersson (Kommer han i form efter skadan så är han också given. Bajen har då 2 kungar. Kung Eguren och Kung Petter)

Bänken: Dubbelgunnar, Lollo, Mikkel, Nhelko och några junisar. Det ser rät lovande ut ändå. Men som sagt. vi måste ha hit en bättre Keeper än Benny L. Han håller inte.

Jag har sett Bajen två gånger nu på slutet i Royal League och det jag såg var bra. Bajen spelade bra mot Lilleström men lyckades bara kryssa (1-1) och sen spelade dom ut Bröndby i 75 minuter men förlorade ändå (2-3). Man blir ju inte glad men det man blir mest sur över är att Sektion J&K (Klacken) har blivit någon sorts turistort. Jag trodde det var en självklarhet att man sjunger om man ställer sig i klacken. Men nu verkar det vara stället för en mysig dejt. Eller kanske födelsedagskalasens ultimata samlingspunkt. Eller varför inte bara köpa en korv och njuta av underbar stämning. Jag säger bara FYFAN! Ibland skäms man som Bajare när det finns så mycket äckligt folk i klacken. Jag säger inte att man måste sjunga på matcher men det finns sittplats och i Bajens fall även icke-sjungande ståplats (Östra). Måste detta pack då infiltrera klacken så att kvalitén sjunker till skrämmande låga nivåer. Nej vi måste jobba för att få bor dessa fågelholkar. Nu har jag införskaffat mig Säs-kort i klacken 2007 så då ska jag fan hjälpa dom som vill at få borta alla som inte sjunger. Det ända dom gör är att förstöra kulturen på läktaren som Hammarby vart kända för under en lång tid. Nåt måste göras. Operation Ut-Med-Packet börjar NU!

Ajja nog om Bajen. NT-veckan håller på för fulla hus. Skolan är som vanligt en enda stor färgexplosion där 40 000 lappar sitter uppe på skolans alla väggar. Jag har väl inte riktigt kunna läsa igenom budskapen än men ska ta mig lite mer tid imorgon. I måndags släpptes i alla fall biljetter till den sena NT-showen på fredag. Eftersom det är showen då man släpper loss lite extra så är biljetterna eftertraktade. Mini, Tobbe och Usman trängdes i alla fall i en stor folkmassa utanför Aulan. Mini fick tag i biljetter relativt tidigt men man fick tydligen bara köpa 3 biljetter/person. Så Tobbe och Usman fortsatte köa och fick göra det i 2 timmar. Men till slut nådde dom fram och köpte 3 var. Det innebar att biljetter till mig, Tobbe, Mini, Usman, Linus, Marre. Flemman, Ström och hans flickvän vart inhandlade. Det känns bra. Det betyder även att min skoldag på fredag försvinner helt. En strategiskt lysande kompledighet gör att min skoldag försvinner helt. Okej jag missar mitt tillfälle att se showen på dan men eftersom jag ska på den stora showen på kvällen så gör inte det mig någonting. Sovmorgon alltså!

Jävlar vad klockan tickar. Jag borde nog gå och lägga mig nu. Men skit samma. Jag har en blogg att uppdatera. Jag tänker inte stressa ihop något. Jag ska inte glömma nåt kul som jag vill berätta om.

I fredags var det dags för Boysen att söka nåt nytt att hitta på på just fredagkvällar så vi knallade upp till Runbygården. Väl där blev det Monopol, Fotboll och lite Singstar. Det kändes väl inte direkt som om vi passade in där bland alla överspacklade fjortisar men vi hade kul i alla fall. Och när det gäller fjortisarna så säger jag bara stackars flickor alltså. Man ser ju inte ansiktena på dom. Men lite rädd blir jag också. Runbyskolan har förvandlats helt och hållet och jag gillar det inte. Fjortisarna har tagit över hela skolan och det efter att 90-orna och 89-orna försvunnit. Vi gjorde skolan en rolig och bra skola. Nu tror jag ingen vill sätta sin fot där. Men Men. Allt kan man inte önska sig här i världen.

På torsdag blir det bio. Skolan har ordnat så vi ska se "En Obekväm Sanning". Den handlar om klimathotet på vår planet och om jag inte har helt fel så är det en dokumentär av Al Gore som var presidentkandidat bredvid Bush. Den kan nog vara intressant och ser jag den gratis så ser jag den gärna.
Och eftersom det är precis detta som göra att jag e ledig på fredag så bangar jag inte en sekund.

Ajuste. Jag, Martin, Flemman och Tobbe har börjat med lite tippning på stryktipset. Jag hade väl ingen turlig premiäromgång eftersom 7 rätt inte är så mycket att skryta över. Men jag ska nog bättra mig. Inte fan visste jag att Arsenal inte skulle lira med Van Persie, Henry, Hleb och Rosicky. Ajja. Nästa gång blir det bättre.

Fan jag borde städa mitt rum ser jag. Men fan jag orkar inte. Ajja får ta det i helgen eller nåt. Nu borde jag i alla fall sova. Men jag vill inte det. Jag vill skriva mera. Men jag kommer inte på nåt liksom. Palla snacka X11 liksom. Okej jag har inlett bra den här sässen. E på väg mot semifinal i cupen och vann t.ex. mot Sinter med 3-0 i ligan. Men som sagt. Det känns som att jag är alldeles för beroende av X11 så jag ska nog lugna mig lite innan jag börjar få sömnproblem.

Inte är det nåt bra på TV heller. Eller jag satt och kollade på ett nytt avsnitt av Boston Public och det var i alla fall roligt. Diggar den där serien asså. Imorron är det Lost för övrigt. Det känns som att jag fattar allt för lite av serien men ändå är den bra så jag kan ju inte sluta titta på den. Jag måste få veta vad det stora mysteriet är liksom. Men av vad jag hört så har dom planerat 7 säsonger så det blir tuff väntan om dom ska avslöja allt i sista avsnittet. OC hade uppehåll i fredags så där finns inget nytt att berätta. Måste bara säga att jag diggar Taylor jävligt mycket. Inte bara för att hon e jävligt snygg. Hon är så sköön också och nu kanske det är nåt på gång mellan henne och Ryan. Man kan ju alltid hoppas. Han behöver någon bättre än Marissa.

Annars då. Snart jullov men jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Skånegänget tjatar att jag ska komma ner och jag vill ju det egentligen. Men ändå så tvekar jag. Och jag vet inte varför. Jag gillar ju alla där nere jättemycket men ibland känns det bara jobbigt att åka ner. Ajja jag får klura på det där. Det är ju ett tag kvar liksom.

Kärleken då. När ska den nå hit ut till Väsby. Ja du. Jag ser inga framsteg men det beror nog främst på mig. Även om jag känner mig attraherad av någon så är jag antingen för blyg för att ta steget fram liksom eller så är tjejen i fråga upptagen eller nåt liknande. Jag vet at jag måste börja ligga i lite mer men det e liksom inte min grej så vi får hoppas att det löser sig ändå. Än så länge klarar jag mig. Har ändå en massa underbara vänner så det e lugnt. Men ibland så vill man ju liksom ha någon att hålla om och säga att man älskar henne.

Oj nu börjar det bli lite djupt här. Kanske inte riktigt är min stil heller men ändå. Ibland är det skönt att få ur sig lite känslor. Nu börjar klockan bli jävligt mycket men ändå så vill jag inte sova. Jag tänker inte sova. Jag ska fortsätta skriva ett tag till. Även om det bara blir en massa smörja så ska jag skriva.

Jag halkar efter i matten hela tiden och även om jag lyckas lösa uppgifterna vi får så känns de som att reglerna är otydliga och så vidare. Vem fan håller reda på X-är-lika-med-P-delat-med-2-plusminus-roten ur-P-delat-med-2-upphöjt-i-2-plus-Q-formeln. Helt sjukt. Jag fattar verkligen inte vad jag ska ha denna formel till. Jag ska inte bli någon jävla matematiker. Jag vill bara ha bra betyg. Ajja jag får kämpa på så gott det går. Jag har lyckats klara mig undan betyg sämre än G än så länge i alla fall. Jag räddade upp betyget i Företagsekonomi A med ett VG på sista provet och i Geografi har jag jobbat upp mig och ligger väl strax under MVG vid det här laget. Men nu håller vi på med någon debatt om vatten som jag inte lagt ner så mycket energi på. Men på torsdag får jag försöka snacka lite mer om det.

Av någon anledning är jag lässugen nu för tiden. Men jag kan inte börja på några bra böcker eftersom jag måste läsa en skitskum bok på engelskan. Den heter "The Boys From Brazil" och hittills verkar författaren vägra att döpa personerna i boken. Dom går efter 20 sidor fortfarande under namn som "The Man in White" osv. Men jag får även där kämpa på. Den går att läsa i alla fall.

Fan jag hoppas foten läker snart. Jag e skitsugen på att lira fotboll. Jag lirar allt för sällan känns det som. Jag saknar hipens underbara matta och Helenelundshallens hårda golv. Men som sagt så läker foten bra som om en vecka är jag nog helt återställd. Då jävlar ska det liras.

Nu närmar sig klockan 3 och mina idéer är slut. Ska försöka pressa fram lite mer om det går men det kan ta tid. Okej jag sitter till tio över 3. Då kommer spelarerbjudanden och Juniorer på X11. Det är alltid kul. Men shit jag kommer va trött i skolan imorgon. Men jag sov 14 timmar inatt så jag överlever nog. Och sen sovmorgon på torsdag och tre lediga dagar återställer nog det mesta. Jag vet inte varför jag går och lägger mig men jag känner verkligen inte för det så då gör jag det inte heller. Tröttheten imorgon kan alltid botas med en Cola innan dubbeltimmen i företagsekonomi. Ska försöka få ihop lite anteckningar imorgon också. Jag har varit lite dålig med det på senaste tiden. Sen imorron eftermiddag på resurstiden ska vi till nån Företagsgrejj. Och vår lärare tror inte vi får plats i bussarna (Han har tydligen aldrig tagit 527:an vid 16:00) så vi ska tydligen gå. Men det lutar väl åt att jag smiter på bussen. Jag vet vart jag ska så.

Asså seriöst. Finns det någonting jag inte har snackat om nu. Hoppas att ni står ut men jag tror inte många orkar ända hit och jag förväntar mig inte det heller. Vem vill liksom läsa om mitt obetydliga liv?. Haha okej jag ska inte bli sentimental men ändå.

Okej men lite tid finns kvar. Jag läste att dom ska bygga ett stort vattenland i Kungens Kurva om två år. MÄKTIGT. Jag lär ju hänga där hela sommaren. Fan det är på tiden att dom bygger nåt sånt här. Palla åka till Skara liksom. Sen så har jag hört lite rykten att dom ska bygga en ny Bergochdalbana på Grönan i år och om det stämmer så är det också underbart. Hoppas verkligen att det blir nåt ordentligt och inte typ Vilda Musen 2. Det behövs nåt riktigt ballt för att Grönan ska bli kul igen. Nu går man dit mest för att ha nåt att göra men man känner inte samma glädje som förut.

Sen måste det bli skidor i vinter. Fan det verkar som om alla bangar. Antingen så vill dom inte eller så har dom inga pengar. Okej jag har inte heller pengar men om jag fick chansen att åka till fjällen eller nåt så skulle jag fixa pengar. Jag skulle kriga för pengarna. Fan skidor är ju så grymt skoj.

Hoppas att min kära mormor sponsrar en ny dyr resa till mig och mamma i sommar igen. Inte för att jag tror det och inget jag kräver heller men jag skulle inte banga. För dom pengarna som gick åt i Grekland i somras kunde vi ha åkt till USA och får vi samma summa pengar igen så blir det Los Angeles alltså. Jag måste bara dit. Jag må ha snöat in mig alltför mycket på nöjesparker men jag får fan en kick bara över att tänka på Six Flags Magic Mountain i LA. 17 bergochdalbanor i världsklass lockar mig fullständigt. Samtidigt finns det så mycket att göra i LA. Jag bara måste dit.

Ajja nu får det nog räcka. Jag hoppas att jag återkommer med nya roliga saker att berätta. Men nu har jag rensat huvudet ordentligt. Om det finns nån som läser min underbara blogg så säger jag GRATTIS till er som kommit så här långt. Det var en bedrift. 

PEACE!


Höstlovet!

Ännu ett lov har passerat och snart är det dags för skola igen. Som alltid så säger man sista dan i skolan att man ska vila upp sig på lovet och när lovet sen har gått så är man lika trött som alltid. Detta lov är absolut inget undantag. Men vad har jag då gjort dessa fjuttiga dagar man får ledigt från allmänheten. Ja du. Lite av varje skulle jag nog utrycka det som.
G-Salen. Självklart har man spenderat ett antal timmar i  denna lökiga skollokal. Oftast så ere våran egna variant av fotboll som står på schemat. Som en inomhusvariant av Minijota. Det tar ett tag att förklara och jag gör det helst inte här och nu.

Men en gång, Nämligen i måndags, så fick vi för oss att ta med en tv och kanske titta på några rysare. Men när vi väl hade gjort iordning allting så upptäckte vi att Anton glömt flera sladdar. Happ! så kunde vi inte titta på några filmer däruppe så efter lite spel så drog vi hem.

Sen idag så var vi där igen. Men om jag ska va helt ärlig så tror jag vi är där för ofta. Det blir liksom att man orkar köra i 1 timme och sen tröttnar man. Så det bästa är nog om vi låter den där hallen gapa tomt på lördagkvällarna ett tag framöver tills vi känner suget igen.
Kvällarna under nästan hela lovet har jag ägnat åt att titta på Lost säsong 2. Asså seriöst. Jag tyckte första säsongen var bra och så men den här säsongen är fna grymt härlig. Spännnande, lite mystisk, rolig och jävligt bra. Så jag har kollat hela säsongen på några dagar. Och sen idag så fick jag första avsnittet på säsong 3 av Jocke och imorrn går avsnitt 2 i repris på tv. Sen på onsdag när avsnitt 3 visas så är jag ikapp. Nu behöver jag inte vänta så länge innan jag kan se serier. Nu kan jag följa den på TV.

Samtidigt måste jag säga att det är otroligt skönt att följa en serie när man har en hel box hemma. Man kan se så mycket man vill när man vill liksom. Det är faktiskt jävligt skönt. Jag har gjort det några gånger nu. Tex OC säs 1 och 2, Lost säs 1 och 2 och 24 säs 1,2 och 3. Vi får se vad som blir nästa serie. Kanske Prison Break eller One Three Hill. Men som sagt vi får se.
Men när vi ändå är inne på serier så kan jag meddela att OC säsong 4 började i USA nu igår morse. Självklart fick jag tag i avsnittet från Jocke och kollade på det igår. Och fan vad jag blir irriterad på saker och ting. För det första. Varför måste alla bli galna över att Marissa dog. Det är väl inget att sakna. Det ända hon gjorde vad att bete sig som en barnunge och sen satt hon och grät när hon inte fick som hon ville. Nej fyfan. Skönt att bli av med henne. Sen ere illa att Summer verkar va så jävla upptagen med att rädda kycklingar istället för att bry sig om seth. Hon dissar honom flera gånger och fan om det inte löser sig asså. Det ska va seth och summer. Så är det bara.
Ja du vad har man gjort mer. Jo jag va ju på fotboll i tisdags. Bajen-Gefle. Sista hemmamatchen för året. Crille dissade det för skåne men jag och nicke tänkte banne mig inte missa Gefle Home. Och när iv ändå var 2 stycken så bestämde vi oss för att försöka ta oss in i klacken istället för torra Östra. Givetvis så klarade vi av det och stog(eller hoppade rättare sagt) där under tak och sjöng åt allt som fanns att sjunga om (Mera Vakter, Mera Vakter, Heeeeey Säkerhet) och samtidigt såg vi när Pablo återigen frälsta bajen med ett lurigt långskott. Och seriöst. Varför säppa killen. Han presterar ju alltid när man minst anar det. Nej låt han skriva ett kontrakt som sträcker sig ett halvår eller nåt i taget. Då vet han att han måste prestera och då gör han det.

Och lite rädd börjar man bli när typ halva Bajen är på väg bort. PFO vill hem, Petur ska hem till Island, Pablo och Samba får inga kontrakt. Eguren har inget nytt kontrakt än. Den ända som man vet helt säkert är José Monteiro som nobbade ett drömkontrakt från Malmö för att stanna i bajen. Hjärta!

Sen måste jag också tacka Anders Linderoth för dom 5 åren han har vart här. Han har gjort ett otroligt jobb. Synd att han inte fick kröna det med ett guld i år. Men ändå. Han har gjort om ett gammalt jojo-gäng till ett ungt etablerat topplag. Det är starkt och jag hoppas innerligt att Tony Gustavsson ska ta det sista steget med Bajen.
Bio då?. Jorrå. klart man vart på bio. I torsdags närmare bestämt. Fast det var meningen att det skulle ske i onsdags men när man kommer ner till station så möts man av en hop av folk som väntar på tåg. Tåg som skulle visa sig aldrig komma. Vi stog där i en halvtimme och inget tåg kom. Så vi drog hem igen. Jag satte mig och kollade Arsenal-CSKA istället. Arsenals spel var en fröjd för ögat men herregud. GÖR MÅL!. Fan jag har inte sett ett lag missa så många klara lägen nånsin. Jag ska aldrig mer klaga på Hammarby och Pablo.

Ajja bio var det. Så på torsdagen så gjordes ett nytt försök att komma ut från Väsby. Idag gick tågen någorlunda som dom ska och vi bestämde oss för Kista. Efter den kalla promenaden från Helenelund så kommer vi in i Centrumet som höll på att stänga. Det vimlade av vakter som kollade så att allt såg bra ut och givetvis kunde jag inte låta bli att nynna lite (Mera Vakter, Mera Vakter, Heeeey Säkerhet). Vi beställde biljetterna, The Grudge 2, och gick sen och handlade godis. Efter en kort visit på donken så gick vi in i salongen. Vi satt där och kollade på lite trailers och garvade åt sjuka reklamer. Hur kan frukter som svävar ute i rymden kopplas ihop med Nikotintuggummin? Sjukt säger jag.

Sen började filmen och alla i salongen satt som på nålar. Utom jag. Och detta menar det. Jag försöker inte leka tuff eller nåt sånt men herregud. Vad är det läskiga. Okej man hoppar till av någon plötslig rörelse men hur läskig är egentilgen en vitmålad japansk unge som låter som en katt. Jag blir inte rädd för det utan satt mest och småfnissade. Men men. Filmen var rätt okej så kvällen var räddad. Och så länge man e med boysen så är allting prima.
Ett lov utan X11? Självklart inte!. Jag kan med stolthet presentera Mästarna i McDonken säsong 05: TeaFire Allstars. Inför sista matchen så var förutsättningarna enkla. Vid vinst: Guld. Oavgjort eller förlust 3:a.  Det såg länge mörkt ut med underläge i matchen. I 82:a minuten kommer kvitteringen och på övertid så knoppar Mattheusson in guldmålet och Bucklan har hittat hem igen.

När det gäller FC Haans så har det inte hänt så mycket eftersom säsongen är slut. Självklart vann jag Dröm1an och e nu klar för Väsbyligan nästa säsong. Det positiva är väl att jag gjorde det utan förluster. Det kändes riktigt bra och om man räknar in lite träningsmatcher och förra säsongen så har jag nu 22 raka matcher utan förlust. Det måste vara rekord inom Väsbyligan så jag e nöjd. Förändringsrapporten är om en vecka och jag tror att den kommer vara riktigt bra då jag har haft grym form på laget hela säsongen.
Ja det är vad jag har haft för mig detta lov. Men det återstår 1 dag. Först så är det slutomgång i Allsvenskan. Hammarby måste slå Öster för att kunna spela i RL  men jag tror dom grejjar det. Guldet står ju som ni nog vet mellan AIK och Elfsborg. Elfsborg har allt i egna händer när man tar emot DIF på Borås Arena. Det har ju självklart ryktats om läggmatch från DIF sida eftersom man då spelar bort guldet från AIK. Men oavsett hur DIFs inställning till matchen är så tror jag att Elfsborg vinner. Samtidigt tror jag på Malmö som vill avsluta snyggt. Så därför tror jag AIK-arna inte ska va allt för uppspelta inför matchen eftersom chansen till guld ser liten ut.
Imorrn är det också dags för BS-Numbnutz i Helenelundshallen. Jag själv tycker det börjar bli dags för en seger och även om Numnutz sett starka ut så har vi en chans. Och dne ska vi ta. FORZ BS
Detta var allt för mig och detta lov!

PEACE!