En helt vanlig tisdag!

Fast så vanlig kanske den ändå inte är. Jag kan börja med att prata om lite historiska dagar.
Först och främst vill jag bara utlysa en stor skål  till alla bajare för att vi leder serien. Vi kommer göra det ett bra tag till så den dagliga dosen blir att man ska kolla tabellen. 343 på SVTtext!.
ESC 2006: Finland: Så oerhört bra var dom inte. Jävla smågulliga monster som "sjöng" nåt man inte hörde.

Ryssland: Lär dig engelska grabben

Bosnien: ZzZzZzZzZzZ

Rumänien: Disko.. Wiieieieieie!

Sverige: Oerhört strålande instas. Värd en seger.

Resten: Gå och lägg er. Topp 5 annnars dåligt asså.
Ajja dagen inleddes med ett kursprov i Matte. Rätt så Lätt. Men tydligen inte för tobbe som satt hur länge som helst och då ska vi inte ens prata om herr Kvistrum.
Efter det så lämnar alla mig utom just Tobbe och mini och vi drar och käkar. Sen blire Datastugan och X11 för hela slanten. I Väsbyligan ansluter Al Funghi som tyvärr inte va den han utsåg sig för att vara men klart värd varenda öre bara för namnet.
Nu har även Martin anslutit sig och gänget börjar återslutas. Men kvar idag väntar ett Sam-prov för mig ocgh sen blirTandlärren. Jag har träning idag också och jag borde nästan klippa mig. Men vi får se. Natten e ung.
Nijja man kan se många stjärnor och det snurrar. Oändligt många siffror överallt. Runt går det. Men med bundna ögon så kan man klara sig. Nijja Nijja

Sommar snart!

Snart sommar och fram tills dess och under den ska det ju hända massa saker och här är nårra av dom!


  • Hammarby - GAIS  (ALLA HETER GLENN I GÖTEBORG)
  • Fylla 17! (alltid kul att fylla år)
  • Da Vinci-koden (wieieieieie)
  • Skriva kontrakt med BSK (Lutar åt det iaf)
  • Gefle - Hammarby (ALLA BRÄNNER BOCK I GÄVLEBORG)
  • Grönan (Ett måste)
  • Campa med Klassen, (HAJK och grejjer :D:D)
  • Sverige - Chile med Marre & Tobbe
  • Ängsjö med boysen (årets happening)
  • VM i Fotboll hela Juni (Sveriges matcher på stadion)
  • Grekland med morsan (2 veckor, helt underbart)
  • Pirates 2 (Så underbart att den är här)
  • Helsingborg med Crille (Skåne Vs. STHLM :D)
  • Alsång på Skansen (ingen sommar utan det)
  • En jävla massa fotboll (Marabou en julidag, svårt att slå)
  • Ännu fler Bajenmatcher (Motorväg till SM-guldet)
  • Sova på balkongen (Varje år!)
  • Hitta Hasse P (Så jävla underbar Bike)
  • Sena cykelrundor runt kyrkan (sommarnätter!)
  • LEVA FÖR NÄTTERNA
Aa ett litet urplock av grejjer..sen går vi se vad som händer:D:D


Derbyfest!

Det var ju ett tag sen jag skrev här men efter denna underbara kväll så kan man ju ta sig lite tid och göra ett inlägg.

Dagen började inte så jättebra eftersom mitt huvud värkte som fan när jag vaknade. Men jag tvingade mig upp, tog en tablett och åkte till skolan. Dags för debatt på NK:n. Inte direkt roligt men men. Sen så orkade jag inte vara kvar så jag käkade och sen stack jag hem. Kollade lite på Lost och sen anlände Crille & Nicke. Efter en fin liten målnings-stund så vart det ett VM-slutspel på VM-spelet. Men halvvägs in i finalen var jag tvungen att avbryta för det var dags för färd till Söderstadion.

Vid tunnelbanan hände det 2 roliga grejjer som är värda att nämnas. Först och främst så försöker min kära vän crille planka men blir självklart stoppad. När han sen går ut för att betala så låtsas han snacka med spärrvakten men smiter in ändå. Blir Stoppad igen och vakten frågar var han har sitt kort. Då tar snubben upp sina nycklar och börjar vifta. "Utslängd" igen och  nu köpte han en biljett och kom in. Otroligt komiskt måste jag säga. Den andra grejjen var när vi skulle på tunnelbanan. Den första so kom var proppfull så vi kom inte på. Och precis innan det tåget ska gå så ser vi en "gnagare" som står och glor på oss från tåget. Seriöst, den snubben var inte vacker och han såg så självsäker ut. Kanske inte så komiskt då men så här i efterhand kommer jag gärna ihåg hans uttryck och kan bara njuta av hur han känner sig nu.

Sen var vi då framme vid SöS och satt ett tag i solskenet och vid 19:56 drar dom igång kenta och jag har nog aldrig varit med om bättre tryck på den sången. AIK-arna måste ha vart häpna i sin lilla bur(som dom inte ens lyckades fylla). Efter ett snyggt tifo som täckte 3 läktare hade skådats så drog matchen igång. Man märkte direkt att Bajen var det bättre laget och helt seriöst var jag aldrig ens orolig.

Efter en god måltid på donken så blev de hemfärd och nu vare dags att kolla lite gnagarforum och inte helt överraskande så ser jag väldigt många bortförklaringar och jag skulle bara vilja reda ut ett par saker.

Söderstadion är inte Sveriges vackraste arena, Men har Sveriges bästa inramning. AIK-arna säger att det inte var tryck på söderstadion idag och det var nog det dummaste jag har hört. Och om vårt va så dåligt så kan man ju undra va gnagarna höll på med. Östra som i vanliga fall brukar vara den torra ståplatsläktaren som aldrig sjunger överröstade aik-klacken. Jag stog 20 meter ifrån "buren" och jag hörde inte AIK en enda gång under hela matchen.

Sandbergs knock: Visst slaget var snyggt men sånt där hör inte hemma på fotbollsplan.

1-0 målet: Hur kan man va så dum att man skyller på linjedomaren. Det finns inte möjlighet att det var offside.

Boateng: Flera aikare nämner han som lysande och magnifik men det lilla man såg av honom var när han gnällde på domaren eller när han försökte "volta" sig till en frispark.

Domaren: Man kan inte skylla denna match på fröjdfeldt. Han gör inte en 100%ig insats. Löjligt många billiga frisparkar åt båda håll men annars väldigt duktig och han är inte den som blåser sönder matcher.

Till sist ett citat från Speekern: "Dagens publik siffra är 14623(eller nåt sånt) och det betyder utsålt på samtliga bajensektioner. Lessen gnaget..vad tråkigt det måste vara för en klubb som inte kan sälja ut bortaburen på ett derby.

Hammarby vann fullt rättvist och leder serien fullt rättvist. Och detta efter att ha mött dom "bra" lagen. (HIF,DIF,MFF,HBK,GBG & AIK) så nu ere bara skräplag och och elfsborg kvar tills serien vänder.

VI ÄR BAJEN FRÅN SÖDER, VI ÄR GRÖNVITA BRÖDER, OH-OH-OH-OH-OH, OH-OH-OH-OH-OH,