En spiral av funderingar...

Jag har en sån där tänkarkväll nu igen. Jag vet inte riktigt va den kom ifrån men jag antar att jag egentligen är inne i en sån period där jag inte riktigt kan släppa taget om alla tusen tankar man har i huvudet och liksom köra vidare. Jag har liksom känt ett stort behov av att prata med människor den senaste tiden. Jag har i och för sig fått väldigt mycket givande gehör från flera olika håll, bara ikväll njöt jag och farsan av ett par bira och ett väldigt skönt snack på balkongen. Riktigt riktigt najjs.

Däremot vet jag inte riktigt hur jag ska sortera alla mina tankar. Jag vet kanske inte ens om jag riktigt förstår vad allt handlar om. Kanske beror det på kärlekens problematik, kanske beror det på framtidens ovisshet eller kan det vara så enkelt som stundens allvar. Så egentligen kan jag inte ge er någon vidare utläggning om vad som snurrar i mitt huvud. Jag kan knappt greppa tag om allt på egen hand. Jag vet bara att jag behöver mina vänner mycket just nu i en tid som är väldigt oviss. Jag kan inte se vart jag är om fem år, jag kan inte se hur min omgivning ser ut eller vilka val jag har gjort dit. Jag vet att man ska försöka se positivt på allting och jag vet att jag är bra på det. Men det betyder egentligen inte att jag vet precis hur jag vill ha det och vad jag vill göra.

Jag är väldigt säker på vissa saker och långt ifrån säker på andra. Tillsammans blir allt ett enda stort irrvarv av tankar och funderingar där jag inte riktigt kan se klart på någonting. När jag går och lägger mig har jag en klar bild av hur jag vill att min morgondag ska vara, när gryningen sen kommer vet jag inte ens hur jag tänkte kvällen innan. Det är klart frustrerande.

Jag vill inte säga till er att jag mår dåligt, för egentligen mår jag väldigt bra just nu. Men jag har bara en period där jag känner att varje vägskäl känns avgörande. Även fast jag är övertygad om att det inte är så, så kan jag inte slita mig från att vända på alla stenar och undersöka alla möjliga sidor. Vägen är kurvig just nu, och det finns inga raka genvägar bort från den. Men jag traskar på och ser om vägen rätar ut sig bakom dom där höga träden borta vid svängen. Om inte annat kanske dom där träden bjuder på en överaskning.

Jag tänkte i alla fall ta stegen till sängen nu och sova lite. Imorgon är visserligen en annan dag, men den närmar sig så lika bra att va lite utvilad till dess.

PEACE!

Jobb-igt va?

Jag sitter på jobbet och känner att energin börjar rinna ur kroppen. Å andra sidan är det verkligen inte långt tills jag slutar. En och en halv timme borde jag nog klara utan probs! Däremot så börjar jag känna mig riktigt seg efter dessa 6 arbetsdagar. Visserligen är väl inte 6 dagar på rad så himla farligt men efter en helg med (som vanligt) för lite sömn och en del alkohool så börjar det ta ut sin rätt. Jävligt skönt å va ledig imorn kan jag säga. Får se vad man gör av den dagen bara eftersom alla världens människor tydligen jobbar.

Jag har märkt att jag svär en hel del i mina fylleinlägg. Ber om ursäkt för det. Sånt som händer i och för sig och efter en mördande cykeltur hem från bollsta i väldigt onyktert skick så kanske det inte va så konstigt.

Men men ska väl avsluta den här jobbdagen. Men vi ses väl hos Flemman på fredag. BANGA INTE!

PEACE!

Fyllo!

Fan vilken kul kväll det blev till slut. Vilket underbart dopp det blev i Norrviken. Skönaste simturen på flera år! Ta

Tack Front, TACK!

Sen förlåt Natta, på riktigt, så jävla dåligt av oss att lämna dig ensam. Jag är så jävla ledsen för det som hände. Förlåt förlåt! Men tack för att du är en så jävla bra vän.Och tack boys för att ni gör en helt vanlig lördag till nåt jävla minnesvärt!!! Och såklart Tack Linn för att du är världens sötaste.

Men sovdags. PUSSSSSSS!

PEACE!

Livsnjutning

Fan, jag har inte bloggat sen i onsdags, vad händer? Nej men jag har fan inte haft tid för jag har utnyttjat varenda ledig sekund åt att njuta av livet. Som i torsdags när jag och Flemma hade en livsnjutardag i stan, blev lite glass i gamla stan, öl vid vattnet vid slussen och på söder och lite shopping. Helt underbart. Och igår kom ju Tobbe hem så då fick man lite kvalitetstid med honom också. Vi såg bland annat torsk på tallin och givetvis Sthlm boogie. Skön kväll ändå. Såg ju såklart Sverige också, sjukt underhållande match men tyvärr blev det ju torsk till slut. Men vilken chockmagisk upphämtning! Nu sitter man på jobbet och ska strax in i mejeriets kyla i några ynka timmar. Efter att ha legat ute hela lunchen och njutit av solen blir det nog ganska skönt med svalka! Livet är rätt underbart. Vissa saker skulle ju kunna va lite bättre ändå men det behöver vi inte ta här och nu. Det är ju maggan snart liksom. Vi hörs snart igen. Peace!

Filosofi

Det kan vara svårt att klättra över en bro för att se vad som väntar på andra sidan. Å andra sidan vill man inte bränna ner den och missa en möjlig väg till trygghet. Det kan vara svårt att kasta sig ut på öppet vatten när man inte vet om man orkar simma tillbaka, ändå kan man inte stå där på kanten och känna friheten flyta iväg med vågorna. Det är omöjligt att veta om skottet man skjuter träffar målet man siktar på, men försöker man aldrig får man aldrig veta svaret. Det kan vara frustrerande att analysera för mycket men slutar man fundera försvinner också möjligheter. Livet är långt och gropigt och det finns inga genvägar. Det enda man kan hoppas på är tron på sig själv och förmågan att spela sina kort rätt. Bakom varje krokig sväng finns ett vägskäl hur sakta du än kör och oavsett vad du väljer finns det ingen anledning att vända om. Vägen som du valt leder någonstans och det bästa du kan göra är att göra den vägen enklare att följa. Någonstans väntar tryggheten och lyckan och oavsett hur snårig vägen dit är så vet du att det var värt varenda meter. Och så länge du låter broarna stå kvar över det stormande vattnet, så vet du att livets möjligheter ger dig en chans. Peace!

Hmm...

Jag ligger här i en hammock på antons kollo och funderar på saker och ting. Vet inte riktigt men jag känner mig fett förvirrad. Jag vet inte liksom hur jag ska förhålla mig till saker och ting längre. Jag har inte känt detta på väldigt lång tid, eller så har jag rentav blundat för det, men jag känner mig på nåt sätt handfallen som om vad jag än gör inte blir som jag vill att det ska bli. Jag har hela tiden trott att jag har full koll på läget och att jag inte behöver tänka så mycket. Men fan jag vet inte, på nåt sätt känner jag att jag tappar hela situationen utan att ha ett skyddsnät att ramla i. Som om jag kommit så långt att jag inte har något att luta mig tillbaka mot. Jag vet inte den känslan slog emot mig som ett korsdrag just nu, just denna dag men jag vet inte om jag verkligen klarar av det. Jag vet vad jag vill och jag vill visa det till hundra procent. Ändå känner jag mig så osäker på hela situationen och det är jobbigt. Men kanske överanalyserar jag allt för mycket och jag kanske ska bara ta det lugnt och låta tiden lösa allt. Men det vill jag inte heller. Men fan orkar inte tänka mer på det idag. Nu blir det Kairo med Front. Kan bli bra... Peace!

Mot STHLM...

Asså fan va varmt det blev helt plötsligt. Inte så att jag klagar men man måste ju få påpeka det. Jag sitter och lökar på tåget på väg in till stan. Det känns rätt så najjs. Ska ju träffa sötnosen vid skansen så det blir nog en grym dag. Det enda jag i så fall kan klaga på är att jag inte fick sova i morse för att några byggare va och härjade i mitt rum. Ingen aning om vad dom sysslade med men ingen sömn blev det för mig i alla fall. Men skit samma, det är en fin dag. Jag vet förövrigt att det här med radbrytningar inte fungerar så bra via mobilen så ni får ursäkta mig. Men men. Jag har inget att skriva, eftersom ni säkert förstått att jag och Niffää va och hämta Annika och Måsen för en stund sen på arlanda. Lökigt i bilen kan man säga. Men fan orkar inte skriva så mycket. Tror jag ska ringa Flemman och kolla om han lever även denna dag. Blir nog bra. Vi hörs väl senare. Peace!

Sängen snackar

Fan det här ska bli min nya grej. Att blogga från mobilen. Det är ju klart skönare att skriva ner ett par rader när man ligger inlindad i ett varmt täcke i sin säng än att sitta i en inte alltför bekväm datastol. Dessutom är jag ju så van att skriva sms så det här känns bara skönt. Däremot börjar man direkt känna sig sjukt trött så fort man lägger huvudet på kudden och det kanske är mindre bra för min kreativitet. Men men, det får gå som det går. Vad har nu hänt sen senast. Ja egentligen ingenting är jag rädd. Försökte kolla lite på film men jag orkade knappt börja innan jag kom på mig själv med att klicka upp internet. Vet inte varför men antar att det bara va en sån kväll. Sånt som händer kan man säga. Nej låt oss prata lite om imorn istället då det ses betydligt mer intressant ut. Först på morgonen ska jag hämta mina små vänner på Arlanda. Ska bli kul och se dom faktiskt. Sen hade jag tänkt åka in till Skansen och möta upp Linn så vi får hoppas att det kan bli lika underbart väder som idag så man kan mysa runt i stan. Sen imorn kväll tänkte jag hälsa på Usman på jobbet. Vår egen lilla chokladgubbe har ju nämligen gått och blivit spärrvakt och den här kvällen sitter han nere i väsby. Kan bli riktigt kul. Och hinner jag däremellan titta på Sverige-serbien så blir det ju bara ännu bättre. Låter som en dag jag kommer uppskatta i alla fall. Men dags att sussa så jag inte går runt och gäspar imorn. Det går ju liksom aldrig hänt förut. Host host! Men vi höres! Peace!

Inlägg från toalettsitsen

Jaha. Nu sitter man ju tydligen och bloggar via sms också. På jobbet dessutom. Det här börjar verkligen gå utför. Men jag orkar verkligen inte jobba något just nu och eftersom Sebbe är här som extra plockhjälp så tror jag det är ganska lugnt ändå. Och så länge Thomas är här så vill man bara sjunka genom jorden. Fruktansvärt. Men det är ju trots allt bara lite drygt två timmar kvar och så är jag ju ledig imorn. Hoppas verkligen bara det är lika fint väder imorn så man kan strosa runt i stan. Det skulle vara helt magiskt. Sen får vi hoppas att morsan inte börjar för tidigt imorn så man kan hämta Måsen och Annika på arlanda. Har saknat dom små filurerna.

Jag borde kanske ta och beställa lite bröd nu. Ser ganska tomt ut i frysen. Fast å andra sidan ska den inte vara inne förrän åtta så det är gott om tid. Nej jag sitter här ett tag till. Är det någon som undrar så har jag en dålig dag i magen. Kan ju alltid skylla på för lite sömn. Fast å andra sidan har man kört den för mycket (däremot har det aldrig varit obefogat).

Vi får se vad som händer ikväll. Jag gissar att jag drar i mig några kycklingburgare framför U-21 och sen blir det väl senaste wallander. Sötnosen pratade ju nåt om att göra några situps för att bli filmsugen. Kanske testar den. Vi får se. Men jag kliver ut från denna dystra toalett nu och sliter lite dom sista timmarna. Vi hörs väl ikväll igen.

Peace!

Stinsen bland annat

Nehepp, tydligen så är det ingen som orkar/vill kommentera längre. Va ju tydligen världens hype nyss men nu har det ju lagt sig så nu får man väl återigen blogga i det tysta. Men jag pumpar på. I brist på annat denna kväll så är ju uppslaskningen av ett onödigt blogginlägg rena lyxen i tillvaron. Bättre än så här blir det inte.

Men jag måste ju passa på ändå att hylla min dag. Ni hörde ju senast attt jag satt hos Flemsy och var på väg till Sams Kebab. Kan ju flika in där att den kebaben satt väldigt skönt. Helt underbart. Vi strosade sen runt ett bra tag i Sollentuna Centrum. Den stora frågan är i och för sig varför men eftersom jag inte ens försökt tänka ut ett bra svar så struntar vi i det. Vi fick sen för oss att åka till Stinsen och glida omkring där, inte ofta man är där liksom. Rolig grej: 14:30 Sollentuna - Strålande solsken. 15:45 Sollentuna - Monsunregn. Vad hände? Ajja, Stinsen var det och jag vet inte vad som gör det men jag trivs inte där, det är för mycket stora ytor. Men det är väl bara min gamla torgskräck som spökar. Vi letade sen upp och ner i centrumet efter ex-rudbeckare utan större framgång. Eller ja vi gick ju till Akademibokhandeln och terroriserade Linn lite så okej då. Förlåt föresten sötnos om vi va jobbiga men Flemman hade ju förtvivlat svårt och bestämma sig!

Men i alla fall så åkte vi sen hem till mig och kollade sällskapsresan. Lika jävla bra som alltid. "Men fan Robban, Jag har ju bilen på Arlanda" Haha! Jag skjutsade sen hem Flempifloss och sen dess har jag bara lökat sönder. Kollade iofs den sköna matchen mellan USA och Egypten och där kan man ju egentligen bara säga en sak: CHARLIE DAVIES <3!

Men palla palla. Jag ska väl dra mig tillbaka och sussa sött efter en intensiv helg. Magiska tider nu! Puss på er allihop och en lite större till dig Linn. Godnatt!

PEACE!

Okey Okey...

Ursäkta fylleinlägget igår. Va tvungen eftersom Anton klagade så mycket att jag aldrig skrev om Runby Front. Men fan egentligen är det ju det som är vår grej. Vi jobbar i det tysta. Alla fruktar oss, men ingen ser oss eller hör oss. Ajja nog om det. Det har ju varit ligans helg helt ut och fullständigt. Vi drog ju in femmans växel och rullade yarisen mot sydligare breddgrader. Helsingborg va målet efter att ha kört halva natten i torsdags. Vi stannade för att sova i Örkelljunga men blev inte så mycket sömn för vi va egentligen frö pigga för det. Det slutade med att Niffää och Criffää snodde en GB-gubbe och skrämde får. Det är ju tydligen det vi gör.

Men lite sömn blev det i alla fall då vi parkade vid Påarps skola. Inte för att det va särskilt lätt att slagga i bilen men på något sätt jävligt charmigt. Helt magiskt om man får uttrycka sig så.

Sen bla bla bla, orkar inte ge er någon mer sammanfattning. Vi såg Sverige-Italien i U21-Em, riktigt skön upplevelse trots torsken. Vi turade till danmark och köpte öl, och va crashade två midsommarfester. Snacka om att våra små söta skånevänner blev chockade. Helt underbart! Lång hemfärd igår och un är man tillbaka i hemtrakten. Sitter och lökar hos Flempa-Flem nu och vi ska röra oss till Sams för kebablnch. Träffade linn för ett tag sen och höll henne sällskap på hennes lunch. Lite mys sådär, aldrig fel! Men som sagt, sorry att jag inte skriver mer detaljerat, men får bara ångest. Pallar inte, och så vidare..

Nej nu får det bli nåt annat, vi ska se om Flempäää haqr någon bra bild man kan ladda upp.


Den får duga...


PEACE!

RUNBY FRONT!

Jag sitter hos thomaz, jävligt onykter och säger bara att det här är en magisk kväll precis som resten av helgen. Jag är för full för att skriva vidare men jag ska träffa Linn imorn så det här blir bara bättre och bättre. Puss på er alla. ÄLSKA LIVET!!!!!!!!!!!!!!!

06:25 - 02:42!

Jaha, så nu va ännu en dag till ända. Och det är inte första gången jag bloggar och för den delen går och lägger mig och känner mig en smula onykter i sammanhanget. Har haft en väldigt intensiv dag och alla ni som känner mig vet att jag trivs som fan med det. Hets är min melodi och så är det bara. Inga konstigheter.

Så ni vill väl självklart veta allt som hänt eftersom ni älskar att följa mitt liv så otroligt mycket. Jag klandrar det inte, mitt liv kan nog vara rätt så intressant. Men jag har i alla fall jobbat denna soliga onsdag (oväntat?) från sju till tre vilket egentligen kan vara ganska segt eftersom jag aldrig någonsin är utvilad när jag börjar så tidigt. Men idag kände jag mig som fylld av adrenalin hela dagen och då gick det absolut lättare. Jag hann plcoka upp både frysleveransen, tobaken och en hel del av mejerivarorna och det kändes nästan som att jag slängde upp allt bara av farten. Riktigt skön jobbdag ändå.

Sen så blev det ju käk hos mormor med dessa underbara pannkakorna. Sitter ju verkligen aldrig fel. Synd lite att jag kände mig lite stressad så jag knappt han prata med henne men  å andra sidan är det ju onsdag snart igen. Efter det så drog jag hem en snabbis och duschade av mig lite sen blev det taxi Tebrand åt Storchen & Criffää med en blixtvisit på systemet som mellanlandning. Sen bar det av till Sollentuna för att träffa Linn. Vi gick runt i centrum och kollade i en massa affärer jag aldrig annars går in i. Men det va helt klart värt det. Vi stötte på Julia mitt i vimlet och även om jag inte har haft någon vidare kontakt med henne innan så var det en liten reunion från Rudbeck och det tackar man ju aldrig nej till. Även fröken Pettersson slaskade fram mitt i allt innan hann försvann som en avlöning. Så på något sätt blev det ändå en ganska händelserik visit i Sollentuna Centrum. I vanliga fall är det ju typ Sams och sen hem men nu blev det lite mer där. Och Linn, ja vad säger man? Puss på dig!

När jag sen hade skjutsat hem Linn till långt bortom civilisationen och vidare så var farsan taggad på att ta en bira på balkongen så det blev lite snack där om massa gamla minnen tillsammans med lite Gyllene Tider och salta jordnötter. Långt ifrån fel det heller. Men kvällen hade inte ens riktigt kommit igång än för vid 8-tiden satte jag mig på tåget till Söder för att möta upp Flemman. Det va dags att gå på bio igen. Vi såg Baksmällan som jag nog måste säga va den sjukaste film jag någonsin sett. Men också klart den roligaste på länge. Haha den va bara sååå skön!

Och när vi väl kom ut från bion så såg det så skönt ut på uteserveringarna på Medis så vi bestämde oss för att sätta oss där en stund med varsin bärka och njuta av livet. Och jag föll in i någon slags koma där mitt i alltihop där jag verkligen bara kände fullständig harmoni. Jag tror det va en salig blandning av ölen, sällskapet, infravärmen, musiken, folket runt omkring och avkopplingen som gjorde att jag hamnade i en sån otrolig skön sinnesstämning. Och det blev det perfekta avslutet på en riktigt härlig dag. Magi.

Men dags att slagga för imorn väntar ju årets största dag på Hemköp och sen direkt efter bär det av till Helsingborg. Niffäää taggar ju tydligen satan ute i Sjövillan så jag hakar ju på av bara farten. Krossa Italien!

Bild? Ja jag slår till idag igen!


Ja den dagen var nog ännu mera fulländad...

PEACE!

Över skeppsbron bort till andra sidan stan...

Kolla på klockan kära vänner. Vad sysslar jag med? Jag ska liksom upp om mindre än fem timmar. Allvarligt så förstår jag ibland inte varför jag utsätter mig själv för detta egentliga lidande. Jag tänkte faktiskt där under ett starkt ögonblick att jag skulle sova tidigt ikväll för att för en gångs skull inte va överdrivet trött under en öppning. Men nej nej sen belv jag galet taggad på att umgås med någon så hämtade Flemman i stan och sen blev det ju roadtrip på det. Så kan det gå och det är som vanligt min melodi. Men vafan, ingen idé att klaga på det. Livet är till för de vakna stunderna. Haha.

Annars en väldigt givande kväll. Som vanligt är dessa små korta men ändå så långa roadtripsen med Flemman eller Tobbe sjukt underskattade av den anledningen att man bara glider omkring dit känslan tar en samtidigt som det alltid blir en massa galet givande samtal. Så vad var det denna gången. Jo vi pratade en hel del om kärlekens alla små gömda vrår och skrymslen men även en hel del om Rudbeck med alla dess små gäng och fack man ändå på något sätt kunde placera folk i. Men kände egentligen inte många så bra men ändå kände man så många tack vare dessa små fack. Man visste vilka som umgicks med vilka och så vidare. Klockrent nostalgiskt samtal var det i vilket fall. Dessutom alltid lika skönt att prata med dig Flemman. Du är mer psykolog åt mig än vad du säkert anar själv.

Det blev förövrigt en väldigt rolig liten tur med bilen denna kväll. Kan ju säga så mycket att vi betade av Djurgårn, halva Lidingö, Danderyd, Kärrdal, Vaxmora, Bollstanäs, Norrviken och Edsviken. Det är rätt bra jobbat ändå!

Men inget mer snack för den här kvällen. Det räcker så. Sovdags för en liten stund i alla fall. Vi ses i vimlet.

Kvällens bild:

Förövrigt måste jag fan klippa mig snart igen. det börjar bli omöjligt att få till någon vidare frisyr med detta hår. Någon som invänder?

PEACE!

Leva med ett leende...

Nej men se på fan, jag bloggar ännu en gång detta dygn. Nu har det väl helt enkelt gått åt skogen. Äh vafan jag pumpar på. Har haft en riktigt skön kväll ändå där jag bara chillat och pratat lite djupare saker med betydelsefulla personer. Det är sånt vi gillar. Nu sitter jag väl mest och är deprimerad för stunden att jag kommer va död på jobbet imorn men å andra sidan ska man ta vara på all livskvalitet man kan få tag på och då är vänner och familj ett starkare bidrag än sömn. Så så är det med den saken.

Förövrigt har jag inte lyssnat på en enda låt sen jag kom hem och det är på något sätt väldigt skrämmande. Därför måste jag ju helt enkelt klicka upp spotify några minuter. Vi får se vad min sinnesstämning känner för denna natt.

Jag har insett att jag väldigt ofta ser saker från många olika synvinklar hela tiden och dessutom nästan alltid valt att följa den positivare delen. Jag har också förstått att jag från många håll uppskattas för att jag är så positiv jämt och det känns på något sätt som att det är jag. Jag älskar att va positv. Älskar att njuta av det man har istället för att deppa för det man saknar. Jag älskar att se det positiva i folk och älskar att jag inför en natt bestående av max 6 timmar ändå kan känna mig glad att jag inte gått och lagt mig och på så sätt missat något som stimulerat mitt mentala sinne.

Jag fick förövrigt en riktig flashback från förra sommaren nu ikväll och då framförallt från vår enormt magiska Eurotrip. Satt och kollade en del filmklipp från campingen och fan va jag längtar tillbaka sådär helt plötsligt. Men å andra sidan så ska jag väl inte sakna det för mycket. Jag vet ju vad som väntar framöver. Det blir nog minst lika bra. Som sagt, älskar att se positivt på livet. Livet är fan underbart.

Men eftersom ni undrar så får det bli en bild. Jag har valt den med omsorg för den symboliserar vår resa så otroligt bra. Och om man tänker efter så kan ju minnen ofta vara så sjukt positivt så varför inte?



Magi magi!

Men dags att slaggilagga. Tack mina kära små vänner för att ni lyssnar!

Och vad min sinnestämning valde? Lite oväntat så blev det Teddybjörnen Fredriksson med allas vår Lasse B. Underbar låt.

Men natti natti

PEACE!

Avslagen hets

Klockan är över elva. Sedärja. Så vad gör man då. Jo man dricker sprite och skriver blogg. En helt okej sysselsättning ändå. Inte så att jag funderar på att göra nåt annat i alla fall. Kanske i så fall när bloggen är klar och glaset är tomt, men å andra sidan kanske det är rätt logiskt. Ajja, jag svamlar som vanligt. Känns som att det blivit lite av min melodi på senaste tiden. Kanske inte riktigt kan greppa allt som sker nu så då blir det mest svammel. Men lika bra det för då uppdateras ju i alla fall bloggen. Hör jag någon som klagar?

Jag jobbar i morgon. Det är typ ganska sjukt med tanke på att jag aaaaldrig jobbar tisdagar. Okej liten överdrift där kanske men faktum är att jag aldrig är schemalagd på tisdagar men det händer ju att man hoppar in extra ändå. Som imorgon till exempel. Men dom smällarna kan man ju faktiskt bara ta. Inga konstigheter.

Måste säga att min sprite va sjukt avslagen. Känns som att dricka mineralvatten med alldeles för lite smak. Men i brist på annat så dricker man ju liksom. Botten upp!

Asså förlåt men har inget vettigt att skriva egentligen. Vet inte varför jag hetsar så mycket med bloggen numera. Det har bara blivit så helt enkelt. Nej nu ere dags och kolla om Flemman är vaken. Men jag slaskar upp en liten trevlig bild som genererar lite minnen. Puss på er!


Mallis-08

..och det bästa med det är att jag ska tillbaka!!!

PEACE!!

En ciabatta sitter fint...

Nu är jag nästan överdrivet busig. Jag sa åt Sebbe och Vincent att sitta i kassan en stund så jag kunde gå och beställa bröd. Jag sa i och för sig att det skulle ta lite tid men faktum är att det tog kanske 3 minuter. Men jag pallar verkligen inte sitta i kassan just nu. Det har varit rush sen typ två och nu orkar jag inte va trevlig på ett tag. Dessutom är jag hungrig så sitter och tuggar på en ciabatta med vitlökssalami och tänkte att fan, kan lika gärna dra stråt hela vägen och smygblogga lite. Jag hoppas ingen vet vad jag gör i alla fall. Men jag är ju så smidig så det tror jag inte.

Jag fick bort min tid på fredag i alla fall så nu är det definitivt spik att HBG blir av. Ska blir chocknajjs. Dessutom är jag ju ledig på onsdag så fan det går bra nu. Oj vilken studs.

Men kanske inte ska försvinna för länge. Det syns ju ganska snabbt att inga kolonialvaror plockas. Oops! Men jag återkommer väl nån gång ikväll. Se you later.

PEACE!

I wanna hold you close always, all the time...

Vart är världen på väg?

Nej okej oroa er inte, inget sånt inlägg på G. Nu är det väl iofs inget fel med vart-är-världen-på-väg-inlägg men inte riktigt min del av kakan en sådan här väldigt regning söndagkväll. Jag har inte någon vidare lust alls att babbla om något djupare så här dags på dygnet. Visserligen är det just vid dessa tider man är som mest djup. Men icke idag. Det är ju som sagt fina tider numera och då klarar man sig.

Jag fick ju sluta 25 minuter tidigare idag och det är fan nästan rekord för min del. Så otroligt viktigt en ångestladdad jobbsöndag. Med det menar jag ju att det alltid är ångest att jobba en söndag. Men nog om det, varför tjata om det liksom?

Jag satt på Donken i tre timmar idag. Där kan man ju börja fråga sig vart min värld är på väg. Fast nu va det ju inte riktigt så illa som det låter. Jag hade ju ytterst mysigt sällskap i form av Linn så då rusar tiden iväg lite. Kanske. Hon skulle tydligen visa mig den stora grejen av att fika på McDonalds. Jag vet inte om jag lämnade stället klokare men jag fick äta i alla fall. Och dessutom så va det ju definitivt härligt att umgås med Linn. Det känns alltid så bra. Jag tror faktiskt jag med säkerhet kan säga att jag tycker om dig väldans mycket. Men det vet du väl redan. Hihi.

Sen blev det ju FIFA-turnering ikväll igen. Den här gången i fiendeland i 41:an. Spanien skulle ju tydligen vinna Confederations Cup med Italien hade ju självklart bestämt sig. Så Del Piero knackar ju in avgörandet två min från slutet. Ridå som man kallar det dessa dagar. Men man deppar ju inte för mycket för det.

Nu väntar lite chillning med lite spotify och lite sprite. En bra avslutning på helgen kan man säga!

Förövrigt är det bara 62 dagar kvar nu. Känner ni vindarna?

PEACE!

Good TAJMS (Mackan har blivit Smackan numera!)

Ja men tydligen så ska man börja blogga på lunchrasterna nere på bygget också. Det är tydligen sådana tider vi lever i. Istället för att klaga så är det ju bara att tacka och ta emot. Och att tugga på en Coco, dricka lite mineralvatten och lyssna på regnets droppar mot fönstret kan vara kanska stimulerande, särskilt när man vet att om 24 minuter så lyssnar jag på Gunnel 62 och hennes utläggning om hur bättre det va förr.

Jag har egentligen ingenting att uppdatera er om eftersom jag skrev precis innan jag gick och la mig igår. Men å andra sidan har det ju aldrig varit ett problem förut. Fina tider är det i alla fall absolut. HBG på torsdag, Maggan i Augusti och låångt bort någonstans i December. Sa jag att det va fina tider? Det tåls i vilket fall som helst att upprepas.

Eftersom jag smygsitter vid chefens dator så vette fan om jag kan infoga någon rolig bild denna gång men jag får helt enkelt kolla runt och se om det finns nånting. Det får bli lite random, känns som en sån dag idag.

Ladada ladidadada Ladadadidaida!!!

Jaha, nähä tydligen så ville inte datorn att jag skulle ladda upp en bild så den fina bilden på grodan och salladen missar ni. Men ni får ta den sura biten av äpplet och köra vidare. Jag slaskar fram ett klockrent slutcitat istället.
15:e Augusti 2009  11:00 - FULLT ÖS
15:e Augusti 2009  15:00 - REDLÖS
22:a Augusti 2009  17:00 - MEDVETSLÖS
30:e November 2009 22:15 ARBETSLÖS!
Som sagt, fina tider!

PEACE!

Där måsarna skrattar sig hesa...

Sedärja, nu har det blivit väldigt mycket inlägg här på väldigt liten tid men vafan, är det så att man är bloggsugen så ska man väl köra på det. eller?

Jag kan ju säga att jag är lite smått onykter ändå. Jag och Flempa har nämligen suttit och firat lite på Runbypuben denna ärade kväll. Jag hade ju trots allt en väldigt dåligt dag där jag kände mig totalt håglös och inte orkade med mig själv riktigt men det ändrades snabbt då jag helt plötsligt fick framtidsplaner och allt. Det e fanimig fina tider!

Så vad gäller saken? Jo vi bokade nämligen resa idag till Magaluf i Augusti. Från ingenstans så tog vi tag i saken och slog hammaren på spiken, spiken i kistan och kistan i golvet. Nu är det klappat och klart, ingen återvändo och så vidare.

Jag, Flempa, Stocken, Tobie och Berget drar till Espana om lite drygt två månader och det känns ju rätt så najjs. Från sisådär ingenstans så förändrades livet från bra till liksom ännu bättre. Det är ju inte så man klagar direkt. Jag svamlar på!

Magaluf-09 it is och genast är man taggad som få. Dessutom flashade vi till det med 4-stjärnigt hotell och saker och ting klaffar som dom ska. Nu kör vi. åååååh till Maaaagaluf!


Lalalalallalalala!

Nu blir det sängen. Ska jobba imorn så det behövs lite energi ändå. Dessutom ska jag förhoppningsvis träffa den underbara sötnosen Linn imorn så det blir nog kanoners. Som sagt: Fina tider!

PEACE!

Bomber och dykare

Ny dag och nya möjligheter. Nej vette fan förresten. Känns som att den här dagen kommer bli ganska händelsefattig. Är fortfarande inte helt hundra efter gårdagens mystiska illamående och valde att avstå jobbet. Och eftersom jag ändå inte ska gå på personalfesten ikväll av samma anledning så känns resten av dagen väldigt oplanerat. Det är väl i och för sig både tråkigt och skönt. Jag behöver säkert lite lugn och ro i mina ganska stormiga vardag men samtidigt känns det rätt segt att bara sitta inne och glo. Men vi får se hur humöret utvecklar sig under eftermiddagen och om några alternativ till underhållning dyker upp.

Oavsett måste jag hylla gårdagskvällen en hel del. Criffääääääää kliver in med ett sprillans nytt Xbox 360 och Fifa för att hålla mig sällskap. Det hela slutade med en bragdturnering av Sveriges U21 där vi tar oss till final mot ett överdrivet bra Frankrike. Det är ju typ smällar vi får ta men måste passa på och berömma Zlatans bomb i semifinalen mot Polen. Magi på det målet.

Men vi tog i alla fall revansch genom att kötta oss till guld i Copa del Rey. Etoo var ju rena monstret och sprutade in baljor. Dessvärre fick min tumme under kvällen mer en blåfärgad touch då jag verkligen inte är van med handkontroll. Men som sagt, det är smällar man tar en sån kväll.

Sen kan jag ju flika in ett grymt filmtips i "Allt Flyter". Väldigt underskattad. Trodde väl innan att den skulle vara ganska medioker men om sanningen ska fram var den riktigt skön. Helt från ingenstans.

Och så Pittsburgh där framåt småtimmarna. Farsan kliver upp och följer avgörandet med oss. Det va ju fullständigt magiskt att kolla för vilken match det var. Hockey i absoluta världsklass. Dessutom sjukt skönt att Detroit INTE vann. Pissa på alla svenskar! Haha. Nej magi på den kvällen och Magi till Criffäääää som kliver in och livar upp!

Men dags att syssla med något annat. Men jag lägger väl in en bild idag igen. Alltid något att titta på.


ÖREBRO AWAY 2009


PEACE!

Lite varstans, men ständigt närvarande.

Palla va så illamående så att man måste vika ner sig från jobbet. Men vilken helvetesmorgon. Spydde typ 4 gånger. Inte roligt någonstans. Men tydligen så var det än sån dag. Kanske påverkas jag av vädret, emotionella tyngdkrafter eller rentav en överdos av hets. Vad vet jag. Sitter i alla fall och relaxar lite framför burken nu och hoppas jag piggnar till framåt kvällen. Måste ju va pigg och glad tills imorn då det vankas personalfest hos chefen. Gratis dricka vill man ju inte avstå ifrån.

Oktober, då säger jag upp mig från Hemköp. Jag bryr mig inte om vad folk har att säga om det. Det får räcka då. Sen sticker jag väl iväg några månader med grabbsen till nåt varmt billigt land och chillar/partar (det går att göra båda, tro mig) sönder. Sen får vi se i vilket vädersträck vingarna lyfter. Men det känns bra. Äntligen lite framtidsutsikter.

Jag pallante bloggilogga så värst mycket så slänger väl helt random in en bild bara för att framhäva någon slags förändring. För vad vet jag inte men som farsan myntar: Alla förändringar är till det bättre...



Skål på er!

PEACE!

Blåst & förrvirrad, glad & tankspridd.

Det här behöver inte va en comeback i bloggandet. Men det är en sån kväll nu. Tankar måste sorteras!

Jag vart så sjukt blåst nyss av någon busringning. Har ingen aning om vem det va som ringde men nån tjej som presenterade sig som Anna skulle berätta för mig att hon hade Aids och att jag borde gå och testa mig. Givetvis tänker ni att jag är dum som går på en sån dålig blåsning, men fan jag vet inte asså. Jag vart så sjukt ställd av hela grejen. För det första så ere klart man undrar vem som ringer från dolt nummer vid halv 12 en torsdagkväll och kanske borde jag fattat redan där. Men i alla fall så sa hon typ "Hej det är Anna, kommer du ihåg mig?" Genast började jag ju tänka febrilt på om jag borde kommit ihåg någon Anna. Inte fan kom jag på det då. Men tydligen skulle vi ha träffats på någon fest så jag låtsades typ om att jag kom ihåg henne för att det inte skulle låta dumt.

Och sen när hon kläckte ur sig att vi hade sex och att jag borde gå och testa mig så började jag ju undra om hon ringt fel kille eller nåt, Jag vet ju defintivt vilka jag har haft sex med så jag fattade ju direkt att jag inte behövde va orolig på det sättet. Men eftersom jag fortfarande tänkte som fan på om jag kunde komma ihåg någon Anna hann jag inte tänka så långt. Sen började jag tycka synd om henne som tagit mod till sig och ringt och berätta en sån grej och att hon dessutom ringt fel. Så jag började typ spela med, dum som jag va och försökte få henne att förstå att det e lugnt jag går och testar mig. Jag hamnade i något slags chocktillstånd och hänge inte med. Sen helt plötsligt hör jag någon garva i bakgrunden och då gick det ju upp för mig så rent impulsivt la jag på luren och ba "nej, nej, helvete, hur fan kan jag va så dum"

Jag vet att det egentligen inte är någon big deal. Någon hade kul på min bekostnad och det kan jag ta. Jag bjuder på den. Men fortfarande så blir man ju lack. Det är ju samma sak om någon typ skrämmer dig riktigt mycket. Egentligen är det ju klockrent för man vet ju hur kul det är när man själv lyckas med en sån grej på någon annan, men samtidigt blir man ju förbannad för då och där känns det ju så onödigt.

Men men, vad ska jag säga. Nu är jag mest fundersam över vem som ringde eller låg bakom det. Det måste ju ändå va någon jag känner som ville driva med mig. Jag hoppas nästan det för i så fall får jag ju reda på det. Självklart kommer jag få äta upp det men det kan jag ta. Inga problem. Och om den som låg bakom detta läser det här så kan jag bara säga Grattis. Du fick mig så jävla hårt så jag kan bara applådera. Det va klockrent. Men å andra sidan kräver det här en hämdaktion så det sjunger om det. Sjukt!

Men men, det va det det. Det finns ju så mycket annat och mer allvarliga saker man går och grubblar på. Till exempel så är det ju allt med jobbet. Jag börjar verkligen känna att det räcker med Hemköp nu och funderar nästan dagligen om jag ska stanna eller gå. Men å andra sidan så vet jag ju att det är omöjligt att typ få ett okej jobb i dagens läge så egentligen borde jag bara va nöjd nu. Men jag hade ju en vision att när jag gått ut skolan så skulle jag lägga karriär och allt åt sidan ett tag och satsa på resor och så vidare. Men jag har ju inte kommit någonvart än så länge och inte går det något vidare med sparandet heller. Så nu börjar jag verkligen känna att jag ska ge upp det där jobbet. Kanske inte nu men till hösten, för att sedan bara dra bort ett tag med dom pengarna jag ändå har för att sedan sätta mig bakom skolbänken igen och komma någonvart här i livet. Jag har väl egentligen fortfarande noll motivation för det men där kommer du i alla fall framåt, nu står man bara och stampar på samma ställe.

Men det löser sig nog. Jag har bara en liten downvecka. Känner mig bara jävligt förvirrad. Samtidigt är jag väldigt glad för det verkar som att det klickar till på andra fronter. Jag vill inte sitta här och prata för mycket om det men jag kan i alla fall säga så mycket att jag är nästan hundra på vad jag vill så jag hoppas att det blir som jag hoppas på.

Nej jag är bara så sjukt tankspridd just nu. Känner mig så osäker på så många saker men ändå så säker på nåt sätt. Det är så sjukt svårt att förklara dom känslorna så här men jag vet inte, dom måste ut någonstans så jag vet inte.

Men måste försöka sova också. Har ju jobbet imorn!

PEACE!