Det festas vilt i studenttider...

14/4 - 90-talsskiva - Oxid: Ja min skivdebut blev faktiskt ganska spontan. Hade inte direkt räknat med att gå på denna men när jag hörde att både Flemman och Martin och co. Skulle dit blev jag taggad. Kruxet var bara att det låg samma kväll som derbyt mot Gnaget. Men Flemman och jag löste det genom att innan matchen åka in till centralen och låsa in en väska med lite ombyte och förfriskningar. Så efter det bittra slutet på matchen tog vi tåget till stan, hämtade våra grejer och bytte om på toaletterna på centralen.


Oxid som stället hette låg på Birger Jarlsgatan så vi valde att ta en promenad dit. Dels för att rensa tankarna lite efter matchen och dels för att fylla kroppen med lite alkohol. Men när vi kom fram till rätt ställe kände jag mig fortfarande för nykter så vi satte oss på en bänk mitt emot så jag kunde svepa lite mer. Sen drog vi in i folkvimlet och försökte hänga på så gott som möjligt, trots att vi kom rätt sent.


Det man kan säga vad att stället va anmärkningsvärt litet. När man gick mot toaletterna trodde man att man skulle nå ett dansgolv till men där låg bara köket. Men det lilla dansgolv som fanns fungerade ändå hyfsat bra. Man kunde stå på bänkar längs med väggen för att få lite översikt så det va rätt najjs.


Många hade ju klätt ut sig i 90-talstema men eftersom vi skulle på matchen innan så körde jag på vanliga festliga kläder. Men det gjorde inte så mycket det heller. Pallade inte satsa på det bara.


Jag kommer inte ihåg exakt hur jag tog mig hem därifrån. Eller jag är övertygad om att vi tog nattbussen men sen så bleknar minnet. Men jag har ändå för mig att jag tog 92:an till Vilunda och knatade därifrån. Men jag minns inte helt säkert.


Helhetsintrycket av denna skiva var positiv. Det var ett tag sen man hade festat med många bekantingar så därför var det roligt. Men jag gillade inte riktigt att jag kom så sent dit. Jag hann aldrig upp i normal feststandard och det kändes som man drog fett snabbt därifrån trots att jag va hemma vid typ halv fyra.


Grundning/Uppladdning: ¤

Festens stämning: ¤ ¤ ¤

Musiken: ¤ ¤ ¤ ¤

Sällskapet: ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

Lokalen: ¤ ¤ ¤

Hemresan: ¤ ¤


22/4 - Nautiska Skivan - Garant: Min för året andra skiva blev till skillnad mot den första mycket mer planerad. Den här gången slog vi på stort och köpte middagsbiljetter. Jag kände också att nu måste vi satsa lite på klädseln. Tobbe och jag gick ihop under namnet "Beach Boys '08" och jag stod för inköpet av material. Jag köpte nämligen varsin vanlig vit t-shirt. Sen fixade jag flipflops åt oss, jag köpte en guldig och en röd penna för att skriva på tröjorna med och slutligen lysande orangea armpuffar för att få med humorn i det hela.


Det hela började med att jag åkte med destination Töjnan. Träffade Nisse på tåget som tydligen också skulle på skivan men som skulle hem innan så jag fick istället sällskap med Martin från Norrviken. Martins val av utstyrsel står fortfarande väldigt högt på min lista över bästa tolkningen av ett tema. Han skulle gå som vrak, vilket i hans fall betydde sönderriven skjorta, kolritad i ansiktet och slitna brallor och mössa. Till det ett par klassiska sandaler. Riktigt sjuk tolkning måste jag säga. Men jag gillade det.


Vi kom i alla fall fram till Tobbes place, Mini joinade oss dessutom ganska snabbt och vi började fixa till våra tröjor. Martin och jag började föra lite smått också. Det behövdes väl inte lika mycket nu då det va middag det handlade om men vi ville nog båda ändå va lite förberedda, om inte annat mentalt.


Vi tog tåget in och mötte upp med Nisse. Vi tog oss sen hela vägen till Hornstull där vi ett tag förgäves letade efter rätt ställe, innan vi insåg att vi gick upp på fel sida av tunnelbanan. Men Henke som var en av värdarna kom och mötte upp oss så då hittade vi rätt till slut. Sen blev det mingel för hela slanten och jag var busig nog att sno åt mig två välkomstdrinkar. 


Men det handlade såklart om middag så vi tog trappan ner till den intima middagsdelen av lokalen där jag letade upp min namnskylt bland borden. Hittade den en bit in i rummet och märkte att jag hamnade bredvid lite nya ansikten, inte mig emot.


Det roliga med den här middagen var att vi inte ens hann få in förrätten innan det börjades hetsas om lambo och sånt. Jag tror vi va uppe i fem lambo redan innan jag satte tänderna i min laxbit. Men jag antar att det är sånt man får ta på studentskivor. Men stämningen var hög och det va ett riktigt bra drag genom hela middagen. När jag precis hade ätit upp min lax fick jag hoppa upp på stolen då Snappers kallades upp. Jag, Martin och Tobbe drog av en omgång lambo utan straffomgångar. Det var kul faktiskt. Men sen märkte jag ett litet guldkuvert vid min plats och jag började förstå att det rörde sig om ett uppdrag. Jag öppnade och fick läsa att jag någon gång under middagen skulle tysta alla i salen, göra korstecknet och utbringa en skål till alla kristna. Det va ju lättare sagt en gjort tänkte jag och svepte ett till glas vin.


Men när förrätten byttes till varmrätt och min bordsdam pushade på mig lite tog jag tag i saken, tystnade alla så gott det gick. Jag drog av något slags kort improviserat tal, gjorde mitt korstecken, skålade och satte mig ner till vilda applåder. Men jag han knappt sätta mig förrän "Jesus" skulle upp på bordet för lambo, så då va det bara att hoppa upp igen. Helt underbart.


Jag vet inte riktigt mer vad man kan säga om middagen. Martin fick hela vårt bord att köra Ta mig till havet och jag tror definitivt det bidrog till att vi klart va det bästa bordet på plats. Fast den största anledningen till det stavas Rasmus Viksten då han hela middagen hetsades till att köra lambo, något som han inte kunde. Så efter säkert 6 omgångar lambo och lika många straffomgångar så var hans kväll gjord. Men hela grejen att han hetsades så mycket var en av kvällens behållningar.


En annan rätt sjuk grej va i slutet på middagen då jag och Martin fick någon plötslig ingivelse att vi skulle sjunga något för Henke. Vi fick ett par minuter i rampljuset av den snälla toastmastern och när vi glider upp står vi där bakom en mikrofon och kör Backstreet Boys med olika stämmor. Jag förstår knappt hur det gick till men det uppskattades mycket kan jag säga. Men jag tror inte jag hade gjort om det i nyktert tillstånd.


Man märkte sen att alla började bli för uppspelta så borden dukades undan och röjde plats för ett dansgolv. Men där någonstans dog stämningen. För istället för att det kom många på eftersläppet så kändes det som att folk drog hem. Jag tog då mycket tid till att stå ute i den friska stockholmsnatten och snacka lite. Bland annat med vår allas Uffe som lite kul dök upp på middagen. När jag sen efter ett tag skulle leta efter Martin inne i vimlet dök Linn upp någonstans emellan och sen så va den kvällen gjord ungefär. Nej men jag har sagt det förr att jag inte riktigt vet vad som hände men det va mysigt så. Jag märkte sen inte att Martin och Tobbe hade dragit men när jag stod där ute vart jag erbjuden om att hänga med i en Taxi, något jag verkligen inte hade pengar för. Men kära Linn bjöd mig hela vägen till Töjnan där jag skulle spendera natten så det var ju rätt underbart vid det tillfället. Jag slocknade sen hos Tobbe men fick ändå för lite sömn inför det nationella provet i svenska. Men det hör till en annan historia.


Grundning/Uppladning: ¤ ¤ ¤

Festens stämning: ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

Musiken: ¤ ¤

Sällskapet: ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

Lokalen: ¤ ¤ ¤ ¤

Hemresan: ¤ ¤ ¤ ¤


30/4 - Valborg - Annikas: Nästa stora party var visserligen ingen skiva men är trots det lätt värd att skriva om. Jag visste knappt om festen och på kvällen på valborg hade jag varit osmart nog att byta till mig en jobbtid. Jag och Martin hade planerat en Stockholm Boogie men när det började regna grusades dom planerna. Istället fick jag veta från Flemman att Annika tydligen skulle ha fest så jag tänkte att då drar jag dit efter jobbet. Så farsan var snäll och skjutsade dit mig och när jag kom dit var det redan rätt mycket härligt folk där. Saknade i och för sig lite sköna profiler men annars hade jag inget att klaga över.


Det blev en rätt sjuk fest måste jag säga. Inte nog med att vi körde ölspelet som blev mer och mer oseriöst ju längre vi höll på. Det var förövrigt rätt sjuka grejer som fanns med i det spelet. Men det ledde också till en del minnesvärda ögonblick. Som när Carro lekte med Flemman i en Rap Contest, eller alla små korta historier. Så det va rätt najjs.


Men sen efter det så spårade festen lite. Alla vart typ galet taggade eller nåt för det va liksom folk som strulade, dansade, skrek överallt. Men det var i alla fall roligt att vad med om. Jag tillbringade större delen av kvällen utomhus där det va både skönt och mysigt att sitta under ett litet tak och socialisera.


Jag trodde först jag skulle få stanna där över natten då bussarna vägrade gå. Men när jag dubbelkollade så såg jag att den faktiskt ändå gick så vid tre drog jag ut till bussen. Som tur va var ju festen i Grimsta vilket betydde en ganska kort resväg för mig. Men jag hade lite svårt att veta vart jag skulle gå på bussen men lyckades springa ikapp den. Träffade förövrigt Mr. Hemköp på bussen, alltså Knappe. Men det va ju alltid lite trevligt och trots (eller kanske tack vare) att jag va rätt på lyset så somnade jag gott hemma i sängen.


Grundning/Uppladning: ¤

Festens stämning: ¤ ¤ ¤ ¤

Musiken: ¤ ¤ ¤ ¤

Sällskapet: ¤ ¤ ¤ ¤

Lokalen: ¤ ¤ ¤ ¤

Hemresan: ¤ ¤ ¤


5/5 - Black & White - Viper Room: Vi har nu nått in i Maj och det var återigen dags för skiva. Nicke hade snackat lite med mig och sa att jag skulle dra med honom på någon skön skiva. Och när jag nästa dag i skolan såg att det va Black & White-skivan tyckte jag det lät som ett bra tillfälle att introducera honom för skivlivet också.


Så vi träffades innan skivan hos mig och för en gångs skull fick jag en ordentlig uppladdning utan att behöva hetsa i mig sprit eller öl så det va ju riktigt skönt. Vi satt väl mest och snackade och dunkade musik. Och sen vid halv tio bestämde vi oss för att röra oss in mot Karlberg. Så vid kvart i tog vi tåget och stötte på en hel liga med skönt Väsbyfolk som vi umgicks med på tåget in. Tydligen skulle dom också till Viper så det va ju kul. Vi satt och snackade mycket om körkortet och sånt om jag inte minns helt fel. Varför vet jag inte men jag tror det va för att Jessika hade tagit kortet typ några dagar innan där.


Väl i Karlberg blev första prioritet att hitta en buske att vattna. Det va visserligen inte ett sånt stort problem men det behövde göras. Sen var man på G och taggad för fest på allvar. Men när vi kom till Viper var det först ganska chill där. Inte så jättemånga hade kommit. Men det löste vi istället med att dra i oss några shots så vi kom i ännu bättre stämning. Och allt eftersom fylldes dansgolvet med folk och till slut vart det en riktigt grym stämning. Jag gillade temat då det verkligen va bara svart och vitt på dansgolvet. Ganska cool effekt om jag får säga det själv.


Även den här gången blev det mycket snackande med olika sköna människor. Och mitt i alltihop lyckades jag få till ett strul med en av Elinas kompisar. Ja man undrar ju ibland vad som händer. Men man tänker ju inte direkt på det då när man är onykter och jävligt taggad på party.


Men trots att festen faktiskt va riktigt grym och musiken likaså så drog vi därifrån för att hinna med 92:an från S:t Eriksplan. Sen blev det en vinglande bussfärd hela vägen till Vilunda och sen väntade den otroligt irriterande promenaden hem. Men den förgylldes ändå lite av Björnegren som försökte stanna alla bilar för att lifta till Runby, något som inte gick nå vidare. Men hem kom vi till slut och som vanligt däckar man skönt, även om jag denna gång fick ta soffan så att herr bonde kunde få sin skönhetssömn.


Grundning/Uppladdning: ¤ ¤ ¤ ¤

Festens stämning: ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

Musiken: ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

Sällskapet: ¤ ¤ ¤ ¤

Lokalen: ¤ ¤ ¤

Hemresan: ¤ ¤ ¤


9/5 - Mösspåtagningsfest - Farbror & Co.: Nu kommer det en lite udda tillställning i mina ögon. Jag va av någon anledning otroligt festsugen den här fredagen men hade varken fest eller sällskap för att dra mig ut på krogen. Räddaren i nöden blir då Niffää K som säger att Vilunda har sin mösspåtagningsfest på Fabben. Han sa också att man kunde köpa en eftersläppsbiljett för 120:-. Jag tvekade inte länge utan hakade på direkt. Farsan hade hyrt någon bil så jag provkörde den till Väsbyskolan nånstans där jag skulle träffa Nicke och Jolt. Vi drog oss sedan till Jolts brorsa och förade där. Vi satt under tiden och lyssnade på technoremixer av pippisånger och kollade på Bams Unholy Union, eller vad det nu heter på MTV. Det va i vilket fall rätt kul och jag diggade hans lilla lägenhet. Så vill jag fan också bo asså.


Men men, vi drog väl ner ganska tidigt ändå då vi tänkte käka lite på vägen. Jolt satsade på stort med en meny medan jag bara tryckte i mig en pommestallrik. Jag shottade till det lite efteråt för att skruva upp taggningen ett par grader och sen gav vi oss av mot centrum och Fabben.


Det visade sig att vi var ute alldeles för tidigt så det faktiskt va rätt dött när vi kom dit. Men det positiva var att jag slapp betala. Dörrvakten hänvisade till garderoben och garderoben trodde att dörrvakten tog betalt så jag kom in utan att bränna en enda slant, vilket kändes rätt grymt när jag helt spontant valde den här festen.


Dansgolvet var inte dött särskilt länge utan fylldes hela tiden på. Till slut vart det nästan för fullt så man gick istället ut och chillade därute. Det är det jag gillar med Fabben. Visst nattklubben är faktiskt riktigt bra för att ligga i Väsby men det bästa är ändå den stora uteplatsen, där man dessutom kan sitta. Det är grymt faktiskt.


Jag kände väl inte så jättemånga på festen men en del bekanta ansikten dök ju upp, bland andra Antas med den alltid lika klassiska frasen "Det är JAG som är Hammarby!". Jag träffade även Knappe som insisterade på att bjuda på champagne, vilket jag självklart inte tackar nej till även om jag undrar varför han brände så mycket pengar på det för att bjuda bort det. Han bjöd mig och Nicke på varsin shot också. Så va det med den saken.


Dom öppnade också The Old English Pub och där va det inte alls lika trångt. Dessutom va det faktiskt bättre musik därinne, så den sista timmen innan hemgång spenderade jag därinne till tonerna av många schlagers och dylikt. Så det blev en rätt oväntad skön kväll måste jag säga, inte den bästa, men långtifrån den sämsta. Och jag älskar fabben på det sättet att man är hemma på en kvart. Då blir man alltid glad.


Grundning/Uppladning: ¤ ¤ ¤ ¤

Festens stämning: ¤ ¤ ¤

Musiken: ¤ ¤ ¤

Sällskapet: ¤ ¤ ¤

Lokalen: ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

Hemresan: ¤ ¤ ¤ ¤ ¤


12/5 - SFG - April: Måndagen den tolfte maj blev inledningen på den hårdaste veckan festmässigt. Nästa skiva hade anlänt. Den här gången var det Sollentuna Fria som stod för festligheterna och fast jag inte kände någon därifrån så kände jag mig taggad på skivan. Och jag visste ju att Linus, Flemman och Martin skulle dit så då kändes det bra.


Precis som på 90-talsskivan hade Bajen match samma kväll. Den här gången var den visserligen på Söderstadion och slutade redan vid nio. Så efter den otroligt sköna vändningen mot Gefle drog jag och Flemman in mot city. Vi kände båda att vi behövde käka något så vi drog ner till Kungsan och handlade på Max. Vi smet ut i trädgården och satte oss vid något mysigt bord under ett träd. Jag busade till det lite genom att spetsa min cola med vodka. Men va gör man inte för att ladda upp ordentligt.


Jag tyckte vi började få lite ont om tid och hetsade Flemman att vi skulle dra vidare. Men vi lyckades inte riktigt hitta rätt och när jag ringde Martin va dom på tåget in. Så vi gick istället och mötte upp dom vid Centralen och promenixade tillbaka med dom. April hette stället vi skulle till och låg tydligen på baksidan av Gallerian. Nisse fick va våran guide så vi kom fram till slut och jag måste säga att lokalen va riktigt najjs. Det va liksom som en nivå högre uppe vid baren så man kunde blicka ut över dansgolvet Dessutom ett par rätt sköna ställen att sitta på. Det som va fult var väl uteplatsen där man fick gå i något som kändes som en tunnelbaneuppgång. Dessutom var det världens längsta toalettkö. Men annars va det är grymt najjs ställe.


Musiken var väl inte det bästa, inte direkt sällskapet heller. I alla fall inte till en början då man bara såg okända ansikten. Martin var visserligen skön så länge han orkade men jag tror han var lite för förfriskad för sitt eget bästa. Men annars var det skönt och jag träffade Linn där igen vilket självklart höjde upp betyget. Sebbe Svensson hittades i vimlet dessutom och gjorde knappast stämningen sämre. Så på det hela taget en helt okej fest ändå.


Viksten snodde sen åt sig min glasögonbågar och drog iväg till bussen (fick tillbaka dom igår, trasiga, AJ AJ AJ!) och lite senare fick jag med mig Flemman, Linn och Nico mot samma mål. Men vi lyckades på något sätt hamna fel då vi helt plötsligt befann oss på Sveavägen. Jag förstår inte riktigt hur det gick till men där stod vi. Och detta gjorde att när vi väl kom till centralen hade bussen gått. Men Nico ringde sin far som hämtade oss och det va ju riktigt snäll av honom. Jag hoppade av med Flemman i Helenelund och slaggade på hans minimalt korta soffa. Men det va i alla fall skönt att slippa fortsätta hem till Väsby.


Grundning/Uppladdning: ¤ ¤

Festens stämning: ¤ ¤ ¤

Musiken: ¤ ¤ ¤

Sällskapet: ¤ ¤ ¤ ¤

Lokalen: ¤ ¤ ¤ ¤

Hemresan: ¤ ¤ ¤ ¤


15/5 - Moviestar - Café Umbra: Jag kanske har pratat om spontana fester innan men jag undrar om inte den här vad den värsta. Jag sitter på jobbet och har allmänt tråkigt när jag får sms av Linn som vill ha mig till skivan inne i stan. Jag va visserligen lite taggad men visste inte riktigt om jag pallade åka in efter jobbet. I alla fall inte så sent. Men jag löste det genom att anlita Niffää som chaufför och han hämtade mig direkt efter jobbet. Jag stack hem och hämtade lite sprit och sen drog vi in. Jag har nog aldrig förat så snabbt i mitt liv och det va väl inte riktigt den bästa uppladdningen kanske. Men samtidigt orkade jag inte satsa så mycket. Jag åkte dit för att träffa Linn så.


Eftersom Niffää hetsade så mycket på motorvägen kom jag dit förvånansvärt tidigt ändå med tanke på att jag kom ut från jobbet vid typ halv 11. Men det va ju i och för sig rätt skönt. Träffade direkt på Linn och hennes kompis Aliza som bjöd på inträdet. Eller hon var värd för skivan så hon fixade väl in mig på nåt sätt. Det va ju skönt i alla fall. Och sen dök det upp en hel del härliga människor framför näsan på mig. Jag snackar framförallt om Henke, Billy, Hall och Viksten.


Men den här skivan var nog den sämsta hittills stämningsmässigt. På dansgolvet var det bara grupperingar och musiken var direkt konstig oftast. Nej jag va inte så förtjust i den här festen. Tur i all fall att sällskapet fungerade utmärkt. Men jag var faktiskt mer taggad på att umgås med Linn än att festa gärnet denna kväll så det va ganska lugnt allting ändå.


Henke fick någon tjej på G men vi andra rörde oss hemåt. Vi missade såklart nattbussen den här gången också men istället tog vi en taxi. Jag kunde åkt hela vägen hem, eller i alla fall till Bollstanäs om jag ville men istället flög det i mig att jag skulle gå av med Linn vid Djupdalsvägen. Just då kändes det som en rätt sak att göra även om jag inte för mitt liv visste hur jag skulle ta mig hem därifrån. Men det fick bli ett senare problem då jag följde Linn hela vägen hem till Törnskogen. Vi stod väl där och myste idag innan hon gick in. Det va visserligen inte så jättekallt ute men det va ändå skönt att jag fick låna hennes halsduk för min väg hemåt i natten.


Jag ställde mig in på att gå den sjukt långa vägen till Bandyvägen för att hinna ikapp bussen där. Hade jag tur slapp jag vänta så länge men istället skulle jag nog få gå från Vilunda. Men när jag svänger ut ur Vaxmora ser jag en taxi stanna till framför mig och ut hoppar Henke som nobbat sitt ragg och dragit hem. Ni anar inte hur lättad jag va och se honom då. Så istället för att komma hem vid typ 6-7 så fick jag slagga ett par sköna timmar hos Henke. Men jag minns att jag låg och tänkte på att jag på kvällen innan verkligen inte såg den här natten framför mig och hur sjukt det faktiskt hade kunnat bli.


Grundning/Uppladning: ¤

Festens stämning: ¤ ¤

Musiken: ¤ ¤

Sällskapet: ¤ ¤ ¤ ¤

Lokalen: ¤ ¤ ¤

Hemresan: ¤ ¤


16/5 - Löparskivan - Café Umbra Skiva två dagar i rad är väl inte direkt optimalt och inte blir det väl bättre av att man har varit och spelat match i Bagarmossen precis innan. Det va ju till och med lite osäkert om man skulle palla åka hem och tillbaka in till stan efter matchen. Men jag löste det genom att kontakta min kära syster som lät oss utnyttja lägenheten till att duscha och föra lite. Så Linkan skjutsades mig till Årsta efter matchen dit även Martin och Viksten hakade på. I brist på bra musik satte vi igång teven och kollade på mumien. Så kul hade vi på vår grundning. Nej men så illa va det väl inte men kanske inte bästa sättet att komma i stämning på.


Jag pallade inte köra på min vodka och öl som jag gjort på alla andra skivor innan så jag fixade några aquatini via systemet. Men jag måste säga att det inte va någon bra idé. Tycker dom var alldeles för tjocka på nåt sätt och dessutom absolut för söta. Nej det blir ingen upprepning på den fronten. Då va det godare med min klassiska groggvariant med rom och Schweppes Lemon. Den funkar i alla lägen.


Vi hittade i alla fall en radiokanal till slut och pumpade lite NRJ innan vi rörde oss mot slussen. Inte nog med att det va skiva två dar i rad. Det va ju dessutom på samma ställe. Hade visserligen inget emot Café Umbra men det är lite för varmt för att det ska va perfekt.


Jag måste förövrigt berätta om min utstyrsel. Temat var 80-tal och jag förvrängde tolkningen lite och gick som Europe. Med det menar jag att jag tog en rosa t-shirt, dit jag satte på alla Europaländers flaggor. På de platser som blev över skrev jag lite qoutes från Europelåtar. Till sist hade jag en hemmagjord bandana med påklistrade pudlar, allt för att skapa pudelfrisyr med egen tolkning. Jag vet inte riktigt om utstyrseln gick hem hos alla men jag tror ändå att många gillade den. Jag själv vet inte riktigt. Den var ju mer sjuk än bra. Men fan man lever bara en gång.


Festen då, ja vad ska man säga. När man tänker tillbaka på den så känns det som den försvinner i mängden. Den sticker inte direkt ut på något sätt. Och jag ska helt ärligt säga att jag inte minns ås mycket speciella grejer från den kvällen. Och det va inte för att jag var för full.


Det jag minns är vägen tillbaka till min syster där vi fick sova för natten. Martin fick kämpa för att hålla mig vaken på bussen till Årsta och väl hos syrran blev det någon slags mirakelkur mot baksmälla med vätskeersättning och grejer. Det va lånt ifrån det godaste jag druckit i alla fall men när man vaknade tre timmar senare mådde man fan rätt okej. Och det behövdes ju när man skulle jobba åtta timmar. Det va förövrigt lite kul att ligga på fyllan och snacka med syrran om massa roliga saker. Sådant uppskattar man.


Grundning/Uppladdning: ¤ ¤ ¤

Festens stämning: ¤ ¤ ¤

Musiken: ¤ ¤ ¤

Sällskapet: ¤ ¤ ¤ ¤

Lokalen: ¤ ¤ ¤

Hemresan: ¤ ¤ ¤


23/5 - Hemmafest - Annikas: Efter den skivfulla veckan bestämde jag mig för att ligga lågt ett tag. Så det tog en hel vecka (det är mycket i skivtider det) innan det var dags för fest igen. Tydligen ville folket på vårt flak diskutera just detta så Annika bjöd in till fest. Alla kända små ansikten var där och gjorde kvällen lyckad. Det va ännu skönare att farsan skjutsade mig dit.


Det va inte vidare dansstämning där även om vi drog av en rätt skön omgång av Destination Unknown. Men i övrigt så hände det mesta i köket där det va en del sjuka påhitt i görning. Medan Viksten hällde i sig sin tionde vinshot så blandade martin ihop shottar på de mest skumma sätt. Först hittade han min Kosken Nordic Berries som han genast blandade med alldeles för mycket lime. Jag kan säga att det stack rätt mycket i käften efteråt. Men jag tror ändå det värsta va senare då samma Kosken fick sätt livet till, den här gången ihop med slatten från en coroña och det va långt ifrån en himmelsk upplevelse. Men Martin tyckte vi skulle förbereda oss inför nya smakupplevelser i EM. Vet inte riktigt om jag ska våga smaka en massa efter det där.


Vi intog grannens studsmatta någon gång under kvällen också. Grannen kom vettskrämd ut och sa att vi väldigt gärna fick hoppa men bara en i taget. Det gick inge vidare då vi va typ fyra som hoppade runt medan Viksten studsade runt i mitten. Men efter ett tag drog alla in igen, något som jag själv inte ens märkte. Så jag stod själv kvar och studsade därute. Jag va nog inte nykter skulle jag gissa.


Linn kom dit ett tag också så det va ju alltid trevligt, i övrigt så kände jag mig riktigt trött ganska tidigt så jag drog väl hem vid tvåtiden. Det va ganska öde på bussen för en gångs skull men jag fick med svårigheter försöka lista ut när det var dags att gå av. Jag kan säga att det var svårt när man knappt kunde öppna ögonen. Men hem kom jag utan omvägar och efter syrrans mirakelkur somnade jag gott in i sängen.


Grundning/Uppladdning: Det blev ingen, vi körde igång direkt hos Annika

Festens stämning: ¤ ¤ ¤ ¤

Musiken: ¤ ¤ ¤

Sällskapet: ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

Lokalen: ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

Hemresan: ¤ ¤ ¤


27/5 - Moulin Rouge - Vanilla Club: Det här skulle bli sista skivan för mig innan gubbskivan och på något sätt känner jag mig mätt på det här hetsiga festandet. I alla fall innan Studenten och EM då man inte kan hålla tillbaka något. Men i alla fall så fick det avslutas med Moulin Rogue-skivan som tjejerna från gamla hederliga 9A hostade.


Jag va rätt taggad på den här skivan långt innan den va men visste inte om jag kunde skaffa lämpliga kläder eller så. Men det löste sig och jag fick med mig Niffää också. Som vanligt grundning hos mig innan. Den här gången blev uppladdningen perfekt. Jag blev i alla fall perfekt lagom onykter när det va dags att röra sig mot stan. Vi tog tåget kvart över tio för att inte va på skivan alldeles för tidigt. Vi märkte på vägen in att vi komma ganska lägligt ändå då många sköna människor valde samma restid som oss.


Vanilla Club måste förövrigt va en av de sämsta klubbarna. Jag tycker verkligen inte om den. Skulle verkligen aldrig gå dit en vanlig helt. Det är bara trångt och varmt och instängt och bara dåligt. Nej där finns det bättre. Det som däremot var bra var ju temat. Eller det lockade ju fram rätt sköna utstyrslar hos det kvinnliga könet. Man spanade ju i alla fall lite i smyg när man dansade runt.


Men annars va det rätt stelt. Det va mycket av fel folk, såna som bara står med sina vänner och ser ner på alla utomstående. Det är skönare med folk som släpper taget lite och bara kör. Lite mindre normal life, lite mer FKB, då hade jag varit nöjd. Det vart även lite bråk därute. Vet inte riktigt vad det handlade om med vakterna tog han om dom. Tycker förövrigt att det va oväntat många som blev utkastade. Förstår inte riktigt, tycker inte många va för fulla eller så.


Men vi drog hem redan vi halv två då vi tyckte att stämningen var rätt kass. Men vi fick med oss ett ganska stort gäng ändå och vi drog till bussarna via 7-eleven. Medan vi väntade träffade vi på Lasse också som höll oss sällskap. Men han hoppade sen på 697:an medan vi hakade på 92:an. Jag vet inte vem av oss som va smartast. Men vi hoppade i alla fall av i Rotebro för att byta till 98:an. Och när den väl rullade in så satt Lars på den. Det va ett lite roligt återseende i alla fall.


Det roliga var att hemresan var sjukt roligt. Det va fett sköna folk att snacka med och vi prata om en massa minnen från Runbyskolan och innebandyn. Det blev en hel del skratt där måste jag säga. Dessutom var det rätt kul när ett tiotal utslagna ungdomar sitter och väntar på bussen vid Rotebro station. Och då menar jag direkt på marken. Tror ingen av oss va särskilt pigg.


98:an tar ju sin lilla tid men eftersom vi hade roligt gjorde det inte så mycket. Måste fan säga att Jocke är så jävla skön ibland. Sjuka minnen vi har tillsammans ändå. Vi hoppade av vid Mässingen och promenerade uppför backen. Sammanfattningsvis kan jag väl säga att skivan va rätt risig men hemresan desto skönare. Så en annorlunda kväll. Men det funkar ju det också.


Grundning/Uppladdning: ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

Festens stämning: ¤ ¤

Musiken: ¤ ¤

Sällskapet: ¤ ¤ ¤ ¤

Lokalen: ¤

Hemresan: ¤ ¤ ¤ ¤ ¤


Som ni ser har det varit ett par hetsiga månader. Men det har varit sjuk kul. På något sätt är det jävligt synd att det är slut nu. Men samtidigt har vi den största festen kvar. Vi syns på torsdag!


PEACE!


Skräp

Dags att blogga oftare, och kortare. Satt och läste Mats Hårds bloggroman idag, grymt härlig bok (tack för tipset Flemström!) och kände att fan nu är det dags att blogga på riktigt, enligt de vanliga spelreglerna. För ska jag hålla mig till mitt vanliga stuk får jag aldrig ihop något inlägg. Så ni får nog klara er med vanliga små inlägg nu ett tag framöver.

Bajenhjälte 1: CHARLIE DAVIES <3

Skiva igår, Jag måste fan säga att det nog va den sjukaste impulsen på länge att dra på just den skivan, med tanke på att jag knappt kände någon där. Men kvällen blev ganska lyckad ändå måste jag säga. Och det va ju självklart en hel del mysigt folk där

Bajenhjälte 2: EL REY EGUREN!

Jahapp, ska man tydligen köra mormor till motala imorn, så sex timmars bilresa blir det för mig imorn, varav hälften på egen hand. Någon som har lust att hänga med?

Projektarbete... Å-N-G-E-S-T!

M-rna och T-rna... WTF?

Bajenhjälte 3: Träbenet Dadomo!

Varför är Henke tillbaka, Varför? Varför? Asså kan någon snälla bara säga varför?

Varför skriver jag förövrigt ett sånt här inlägg? Det är väl knappast kul att läsa egentligen, Äle? Korta meningar utan som helst grönvit tråd (och jo, min tråd är grönvit, är så trött på tjatet om den röda!). Nej jag vet knappt vad jag håller på med. Men va gör man inte? Usman har ju nåt att läsa i alla fall

Skiva på fredag föresten, Men fan 80-tal är svårt. Eller det är ju pissenkelt egentligen men man vill ju va nåt lite fyndigt. Jag har iofs några idéer men vi får se hur det utvecklar sig. Taggad är jag definitivt i alla fall.

Förövrigt kan man ju undra varför Daniel Andersson fortfarande får chansen. Men samtidigt vet man ju att det aldrig kommer bli nån skillnad. Men va fan hände med Marcus Berg, han måste väl ändå va mer värd en plats en Rosenberg?

MICKE NILSSON?????????

Diggade förövrigt Sebbes snack om hans jubileum, att nästan bli uppraggad av sin chef på en fest i en hockeyarena, det måste varit rätt najjs ändå. Haha!

Jobbar torsdag och lördag. Känns som att det är dags för lite tider nu. Hoppas bara att jag inte är för bakis på lördag efter skivan, jag orkar inte det, Snälla?

Usman, när ska du bjuda mig på en Cola? Och då menar jag innanför skolans väggar.

Fan det här börjar bli långt, Ajja mer kommer nån annan gång!

PEACE!

En annorlunda sammanfattning...

Det finns mängder av sätt att kunna sammanfatta en dag på, Men jag tänkte att jag den här gången skulle frångå mitt vanliga sätt att bara skriva en löpande text om vad jag har hittat på. Istället får det bli som massa små citat som jag tänkt under olika tidpunkter, Dessa citat får sen i sin tur på sitt eget lilla sätt sammanfatta min valborg. Ni kanske inte fattar allt, men jag tror nog ni kan hitta en del roligt. Givetvis är inte klockslagen helt exakt rätt, Men på ett ungefär så tänkte jag dom här små roliga citaten vid dom ögonblicken!

06:30 - Väckarklockan ringer men fan att jag går upp så tidigt! *Snooze*
07:15 - Nu borde jag nog gå upp, men jag orkar inte. Just det jag hade bilen idag, då kan jag sova lite till!
07:35 - Bara fem minuter till!
07:41 - Okej nu är det fan dags asså!
07:54 - Väskan packad, nu är jag redo för avfärd, men fan va trött jag är asså.

08:01 - Bilmotorn är igång, vi kör lite lugna favoriter idag!
08:05 - Det får bli motorvägen idag, vill bara komma fram snabbt!
08:11 - Fan jag skulle ju till sporthallen, Ajja jag åker runt!
08:13 - Sådärja, nu hinner jag byta om också!
08:19 - Jag är ruskigt otaggad på basket, men va gör man inte, verkar inte va alltför många på plats.

08:24 - Så nu va lektionen igång, men det verkar bara va Flemman som är riktigt taggad.
09:01 - Är lektionen slut snart?
09:13 - Aj min rygg, helvete också!
09:17 - Nej nu ger jag upp, tänker fan inte gå runt och ha ont i ryggen!
09:57 - Kan inte lektionen vara slut nu, det här är ju bara segt!

10:08 - Såja, äntligen! Får man åka hem och sova nu?
10:11 - Skönt att man har bilen, då är jag hemma på nolltid!
10:25 - Hemma!
10:26 - Nu ska jag sova ett tag, vi hörs om några timmar!
12:42 - Gomorron igen kanske man ska säga, Fan va skönt det va med lite extra sömn, Fast än kan jag nog sova lite till

13:01 - Nej nu kan jag inte ligga och såsa, Det är ju mösspåtagning snart!
13:04 - Nej Martin, jag är inte i skolan än!
13:22 - Men nu är jag det i allra högsta grad!
13:29 - Kanske dags att gå till Aulan?
13:32 - "Välkomna studenter 2008" WIHOOOO!!

13:38 - Var kom White Stripe-ramsan ifrån?
13:42 - Kan fanbärarna skynda sig lite? Så kul är det inte här inne!
13:46 - Det här känns ju verkligen seriöst.
13:51 - Okej, vi står här på gräsmattan. Vad händer nu då?
13:52 - Jasså, det ska hållas tal och grejjer!

13:56 - *applåder*
13:58 - Dags för sång äle?
13:59 - Sjung om studentens lyckliga dag...
14:00 - ...Hurra!
14:01 - Jasså, en gång till? Ajja, Sjung om...

14:02 - Jasså det va klart nu, men dåså, vi syns om 35 dagar, då smäller det på allvar!
14:15 - Martin avlämnad, Hem till soffan!
14:18 - Nej juste fan, skulle ju till mormor. Ajja får ringa henne.
14:28 - Pannkakor, tänk att det fortfarande kan va så gott!
16:31 - Jobb snart, Lite segt att jobba valborg fan, jag börjar ju bli taggad på att hitta på nåt! Ajja!

16:35 - Kanske får bli boggie efter jobbet då, hoppas jag inte är alltför seg bara!
16:41 - Ajja, nu sticker jag, pallar inte sitta hemma!
16:45 - Asså, vad ska jag göra på jobbet så här dags? Nej det får bli en liten runda!
16:47 - Bromsbodavägen, tänk när man bodde här, det va tider det!
16:49 - Asså Lövsta gård, fett fult ställe egentligen!

16:50 - Ofta man får möte här?
16:53 - Sju minuter på mig att byta om, fan det är ju chill!
16:54 - Fan David, jobbar du idag? Det va ju najjs!
17:00 - Dags att stämpla in!
17:14 - Oj, en del studenter. Lite tidigt för mössan kanske, eller ja jag vet inte!

17:58 - Aj då, är förstakassa en timme till, Men kanske lika bra!
19:03 - Fan va skönt med lite rast, Det kändes precis rätt just nu!
19:04 - Det får bli lite gifflar och en loka på rasten, Kör nog på smultron/citron, den lät smaskig!
19:19 - Nej är rasten redan slut. Ajja, hinner läsa en sida till!
19:21 - Oj, det vart lite långt. Men jag tror det är lugnt!

19:23 - "Kan Jesper komma till kassan?" Shit, vad har jag gjort för fel?
19:24 - Självklart kan jag va andrakassa, no probs!
19:43 - Det är rätt skönt att packa upp toapapper, iaf mjukt så man slipper de ändlösa skärsåren.
20:01 - Skönt, bara två timmar kvar, och dessutom bara kassa!
20:31 - Vadå, det regnar? Va är det för dålig undanflykt?

20:36 - Okej, han kanska har rätt ändå. Så kul är det inte i stan om det regnar.
20:41 - Fest hos Annika? Fan jag bangante!
20:46 - Fan nu kändes det ju lätt roligare att jobba. Snart bara timmen kvar också!
21:16 - Oj, vad lugnt det är nu då. Okej det är ju såklart ingen som glider till Hemköp nu.
21:22 - Vart fan håller Knappe hus idag, saknar han fan!

21:48 - Oj, nu är det nära!
21:49 - Hur ska jag kunna komma snabbt till Grimsta? När går bussarna egentligen?
21:52 - Farsan kan nog skjutsa! Wihoo!
21:58 - Kan dom där småungarna bara dra härfirån?
22:02 - Äntligen stängning, bara lite småfix att göra!

22:08 - Jävla tidlås, snabba på lite!
22:10 - Hur kan det inte finnas en lampa i det här rummet!
22:12 - *1-5-6-UT*
22:16 - Ah, frisk luft, och där står vår lilla silverpil!
22:17 - Skjuts, David?

22:22 - Hare gött!
22:27 - Oj, spännande match, men jag har viktigare saker att göra, var är spriten?
22:32 - På väg, men fan, andedräkten, Statoil nästa äle?
22:43 - Aha okej, Nordanvägen?
22:45 - Och sen? Flemman, va tydligare!

22:47 - Okej Danne, men vadå hög och låg häck?
22:48 - Fel, vänd!
22:50 - Där va ni!
22:52 - Okej, fan, men skit i Chelsea nu, PARTY!
22:54 - HEEEEEEEEEEEEJ!

22:57 - Fan va skönt folk det va här då
22:58 - Ölspelet, schyst chans för mig att komma ikapp.
23:06 - Jag tar på mig första glaset, behöver bli varm i kläderna!
23:09 - Okej, vad går det här spelet ut på?
23:11 - En snapsvisa, eh?

23:12 - Helan går...
23:22 - Det här börjar spåra ur lite känner jag.
23:24 - En drink till behövs!
23:29 - Jaha, det ska pussas också, ja men jag är på!
23:41 - Dags att lägga ner kanske, ingen är direkt seriös längre?

23:46 - Dags för lite dans känner jag, har suttit hela kvällen känns det som!
23:49 - Country roads, take me home...
23:58 - FRISK LUFT!
00:04 - Ja Idre asså, galet!
00:17 - Nej fan nu vart det kallt, nu går jag in i alla fall!

00:24 - Där fanns en utmärkt plats, schyst sällskap också.
00:27 - Ryck upp dig Billy, vafan händer?
00:41 - Okej, vart tog alla vägen
00:43 - Jaha dom drog ut, men då drar jag väl dit en stund!
00:54 - Lössnus, aldrig i livet!

00:59 - Lugn, Berthine. Haha!
01:22- Jahapp, ni drar asså. Ajja kul att ses i alla fall!
01:56 - Kanske dags att det händer nåt, fast okej, Danne lyckas ju rätt bra.
02:04 - Nej fan det va skönt ute i alla fall, mysigt också för den delen.
02:44 - Seeegt!

02:51 - Kanske dags att börja tänka på refrängen?
02:57 - Vadå ingen buss föränn 04:17?
02:58 - Ajsute, 98:an stannar ju inte exakt vid station!
03:12 - Nej nu drar jag, bussen går om fem. Puss och kram!
03:15 - Vilken sida ska jag stå på!

03:17 - Skit, där är den, LÖÖÖP!
03:18 - Skönt att hinna med den bussen, Men fan Knappe! Där är du ju!
03:27 - Är vi framme snart?
03:32 - Här ska jag av!
03:35 - Har tunneln förkortats? Oj vad snabbt jag flög igenom den!

03:41 - Sängen!
03:42 - ZzZzZz!

5/5-08 01:52 - PEACE!


Lite notiser...

Det händer mycket just nu, för mycket för att få ihop ett väl strukturerat blogginlägg med den berömda röda tråden. Så det får bli lite notiser istället. Eller som vanligt. Det får bli som det blir.
Men när jag ändå är inne på det kan jag ju börja med att ifrågasätta just det här med den röda tråden. Vadå röd tråd? Okej jag hänger med att tråden symboliserar att texten hänger ihop. Så långt är jag med. Men måste tråden vara röd. Jag kanske liksom vill att min tråd ska va grönvit eller rentav den mörkaste svart. Men nej, den ska vara skinande röd. Okej, vem bryr sig egentligen. Det handlar väl egentligen om att man ibland blir rätt trött på att få dåliga betyg på en uppsats för att den röda tråden var avklippt eller så men fan varför? Varför röd? Jag är väl lite på besserwisser-humör så ni får väl ursäkta. Men det va mest en tanke. Förövrigt kommer jag ihåg en barnbok från mina yngre år som handlade om ett garnnystan (som självklart var rött) som hade rullats ut i ett hus, Och när man genom boken följde den här tråden så hittade man till slut svaret längst bak. Har väl förstått nu att budskapet inte riktigt va det jag trodde när jag läste den då, men ändå. Okej nu slutar jag snacka om det där, det blir bara lulligt.
Det va valborg igår. Fjortisarnas fylleafton enligt de flesta. En jävligt kul kväll säger jag. Vafan jag bangar inte på de kvällarna då de flesta är ute och festar eller liknande. Visst kan man ifrågasätta om det är så kul att se fjortonåringarna ligga och spy i buskarna efter första fyllan men bortser man från det är det ju bara härligt när så många är i rörelse och vart man än vänder sig så ser och hör man folk som är taggade. Jag gillar det, därför gillar jag de stora helgerna lite mer än de vanliga. Så jag skiter i att tidningarna skriver upp det som förlorarnas afton, eller att de flesta vuxna (som säkert varit där vi är nu) anser att man borde bojkotta kvällen och satsa på bättre tillfällen.
En liten insikt jag fått förövrigt efter ändlösa timmar vid hyllorna på Hemköp. Jag stod och frontade bland hårfärgningspaketen när jag plötsligt insåg att de blonda färgerna försvinner märkbart oftare än de andra färgerna. Egentligen kanske man inte ska se det som konstigt. Men man kan ju undra ibland varför? Blondiner i sig har väl aldrig riktigt haft ett gott rykte omkring sig. Så varför vill man då blondera sig. Men okej, jag är ingen expert. Det va mest en sakt jag gick och tänkte på. Men å andra sidan börjar man alltid tänka på konstiga saker när man frontar. Haha.
Valborg va det ja. Trots att jag var taggad så trodde jag först att det inte skulle bli något eftersom jag av någon anledning erbjöd mig att jobba hela kvällen. Och jag tänkte att eftersom jag slutade tio så skulle jag inte ha planer eller ork att hitta på nåt efteråt. Men eftersom jag va taggad så uteslöt jag inte det helt och när Martin va taggad på en "boggie" i stan som förra året så kändes det i alla fall skönt att ha lite planer. Då kändes det i alla fall mer motiverande att jobba.

Sen blev ju planerna inte alls som dom skulle bli, Martin ställde in vår lilla tur då det regnade ute. Tycker i och för sig det är en dålig bortföklaring, men förstår att han inte orkade vänta på att jag skulle sluta. Som tur var fick jag i samma veva reda på att det var fest i Grimsta så planerna ändrades, och det skulle nog visa sig vara till det bättre. För när vi hade låst och bommat nere i butiken fick jag farsan att skjutsa mig till festen (Tack för det kära far och förlåt om du missade den dramatiska förlängningen) så märkte jag att det va en hel del sköna människor där. Jag blev ju liksom ditbjuden av Flemman så jag visste inte riktigt vad som väntade men fan, väl där va det ju bara härliga människor, och faktiskt ett riktigt bra drag.

Precis när jag anlände så var det dags för en runda av ölspelet. Jag tackade för det som hamnat lite på efterkälken efter mina timmar i kassan och hällde upp ett glas. Och visst fan var det kul att spela trots att jag aldrig riktigt fattade spelets regler. Eller jag insåg ju att det egentligen handlade om vem som drack mest men ändå, det va lite skumt. Men vi hann nog aldrig riktigt spela klart för till slut vart alla så taggade på att festa loss så vi lämnade spelet mitt i alltihop och började dansa och snacka och ja, jag vet inte, lite allt möjligt. Det va en rätt galen kväll om man säger så. Men jag har börjat vänja mig nu. Det har blivit en hel del sånna här kvällar den senaste tiden. Men självklart bangar jag inte. Det är fan så här det ska va. Och jag tänker fan njuta av varenda sekund nu, för det är fan nu man ska passa på att ha kul, vilket jag oftast också har. Så en grym kväll till slut. Tack för det!
Och när jag ändå är inne på det så känns det lite som jag har börjat få ett lite nytt umgänge när det gäller sånt här. Och jag tycker det är nästan är underbart att hitta lite folk som är lite mer som jag och det känns som att det är svårt att hitta bättre umgänge att festa med. Lite synd att man insett det först nu när man gått i samma plugg i snart tre år. Men samtidigt får man väl försöka väga upp det nu den sista månaden. Hittils har det gått riktigt bra i alla fall. Och det lär ju inte bli sämre med tanke på att vi kör flaket ihop, och några fester innan det ska vi väl skrapa ihop tycker jag. Synd igår bara att Martin aldrig dök upp. Efter ännu en bortförklaring (försenade tåg?) fastnade han i Norrviken. Men det va nog mest honom det va synd om även om jag inte tvivlar på att han hade kul där i sina hemtrakter. Och vi lär ju festa en del tillsammans i sommarens lilla resa runt Europa. En inhemsk öl i varje land vi besökte va det va? Jag bangante!
Snappers! Det har vi det. Visste att det va något annat jag ville ta upp. Men sen vet jag inte riktigt vad jag ska säga mer. Okej jag kan ju säga för er som inte är så insatta att det var premiär i tisdags och så långt va det helt underbart. Men jag vet inte, det var sjukt mycket blandande känslor efter matchen. Hade tänkt att skriva en krönika om det på vår hemsida men det blev aldrig så men man kan ju sammanfatta det som att jag både blev mycket nöjd och en smula besviken. Sen skulle jag kunna rabbla upp listor om båda sakerna. Men det orkar jag inte göra nu. Jag kan väl säga så att jag är nöjd med resultatet, men besviken på mycket som hände på vägen dit.
Jag är egentligen för trött för att skriva vidare. Fattar inte varför jag alltid ska börja skriva så här sent på kvällarna. Men jag får väl acceptera att det bara är sån jag är. Och jag är i alla fall glad att jag orkat knåpa ihop en hel del i alla fall. Men jag tror det får räcka för den här gången. Jag skulle verkligen inte kunna få med allt som händer. Det går bara inte. Men planerna för framtiden lyder att imorn blire nog stan på dagen och grillning på kvällen (någon som är taggad?) och helgen får nog ägnas åt jobb och plugg. Men som vanligt återkommer jag mer med det nån annan gång. Nu ska jag luta mig tillbaka och kolla National Treasure 2. Äntligen en bra film att tanka. Men sov sött allihopa!
PEACE!