Silverbragd och en Skåneresa!

Dags för ett blogginlägg mina kära vänner. Jag ska inte pladdra sönder en inledning nu så jag börjar direkt!

Söndagen den 24:e Juni 2007 kommer gå till historien. Black Snappers spelade hem sin första och hittils enda pokal när man på Zinkensdamm chockade alla och inte minst sig själva med sin andraplats. Jag har fortfarande inte riktigt smällt det måste jag säga. Det va rätt ofattbart det där. Men jag kan väl dra lite om den underbara dagen.

Dagen innan så kände jag mig inte så otroligt taggad. Kanske för att jag inte trodde att vi skulle va så många. Visste iofs bara att Stockeld lämnat återbud men det va ett stort avbräck. Och jag trodde att turneringen bara va en liten plojturnering faktiskt. Men jag vart helt omvänd på morgonen när det var dags att bege sig in mot Bajenland.

Det första tecknet på en härlig dag var att återse Linus igen. Trots att det var svårt att känna igen honom utan kalufsen va det skönt att se honom. Efter hans dissar mot Martin har det inte blivit av att vi har setts så det var lite trevligt. Och efter att han stigit på tåget fortsatte vi in mot stan där det bara vällde in Snapprar överallt. Till lut var vi fan en full startsjua om inte mer.

Vi kom fram till Zinken och såg oss om. Då kändes det som att det bara var bra lag på plats och den där plojturneringen visade sig vara en ganska seriös tillställning. Det var till och med allsvensk glans över det hela eftersom Joakim Runnemo deltog i ett av lagen.

Innan första matchen kändes det som att det skulle bli riktigt tufft så vi tänkte lite på den sköna taktiken mot KIF i Göteborg. Men när vi såg våra första motståndare så insåg vi att den inte behövdes. Värdlaget Klenoderna hade ine mycket att komma med och vi vann en ganska enkel seger. 5-0 blev slutsiffrorna. Jag själv gjorde i mina ögon mitt snyggaste mål hittils i Snapperströjjan när jag bakom foten klackade in ett inlägg från Kearing. Applåderna från läktarplats betydde att jag inte var ensam att tycka det. Men jag ska inte bara skryta om mig själv. Vi gör en bra match och 5 snygga mål var det.

Skön start på dagen med en seger men i den andra tog det tvrstopp. Vi inledde ganska bra och höll ganska jämt tempo med DC:s 7even. Men Feskekörka-syndromet inträffade och tre skott i baken betydde 3-0 till motståndarna. Tung Tungt!

Men vi kände oss pigga inför sista matchen och visste att det räckte med oavgjort för avancemang till kvarten. Det visade sig vara en enkel match. 3-0 till Snappers blev slutsiffrorna och i Kvartsfinalen väntade Bredäng som faktiskt hade imponerat på oss hela förmiddagen. Ett tekniskt lag som mycket väl kunde var vår ändhållplats den här dagen.

Och den matchen började inge vidare. Vi hamnade snabbt i 2-0-underläge och efter en reducering ökade Bredäng på till 3-1. Men inte gav vi upp för det. Det visade sig att sättet man skulle besegra detta lag på var att kriga. Och det gjorde vi. Och reduceringen och kvitteringen kom. Förlängningen blev ganska händelselös och straffar väntade. Jag tror inte jag va den enda som tänkte tillbaka på straffdramat i Göteborg. Men det kändes bättre idag. Jag vet inte varför.

Och idag satt vi våra straffar. Alla tre dessutom. Tyvärr satte Bredäng sina också. Men i den fjärde omgången kom avgörandet. Och matchhjälten blev Tobias Eriksson som först går fram och dunkar in straffen och sen iskallt räddar Bredängsspelarens chip. Snappers vinner. Helt underbart!

Semin då. Ja vi ställdes mot DC:s 7even igen och den här gången hade vi en revanch att utkräva. Och även om det spelmässigt inte kändes lika bra som på morgonen så höll vi siffrorna ner och i förlängningen kunde Sebbe få hål på deras jättemålvakt. Vi höll sen undan och den osannolika finalen var ett faktum.

Men där orkade vi inte ta upp kampen. Vi var allihop helt slutkörda och Sthlm International rullade till slut ut oss. Men en andraplats är en stor bragd för Snappers och vi visar än en gång vilket bra lag vi faktiskt är. Och silverpokalen var ett bra pris på det. Nu väntar nya utmaningar där vi ska erövra makt. Nu närmast ska vi lägga vantarna på Sommarcupens guldpris. Vad nu det är!

Ajja. Det har hänt en del annat också. Jag skulle ju ha min halkkörning idag men min trafikskola hade sjabblat till det så när jag kom till Gillingebanan fanns inte min bokning med. Helskumt. Så det var bara att vända och åka hem tyvärr. Men sånt händer och jag har inte så bråttom. Det är bara att boka om. Men lite drygt att skolan skulle strula sådär.

Nu är föresten biljetten till skåne fixad. Jag lämnar landet på måndag kväll och anländer till Malmoe vid sjutiden. Sen väntar en vecka därnere. Jag vet inte riktigt vad man kommer hitta på där mn det är väl ganska skönt det också. Och det finns ju fortfarande en mängd sköna människor där nere så så tråkigt ska jag nog inte ha det. OCh i vilket fall som helst är det skönt att komma bort från Väsby ett tag. Och sen ska det bli jävligt kul att träffa crille igen. Jag snackade itemed han idag och fan jag saknar den mannen asså. De är fan inte samma sak utan honom. Så det blir najjs. Och dom andra är ju såklart också saknade. Ni ska veta att det är svårt att hitta härligare människor.

Sen är jag lite kluven på om jag ska åka ner till HBG-festivalen också eller om jag ska göra nåt annat för pengarna. Festivalen är iofs jävligt rolig. Jag minns ju förra året, Det va riktigt roligt. Men vi tar den här veckan först och se hur det känns efteråt. Och jag ska fan se till att några av dom kommer upp till sthlm sen. Det är fan lika klassiskt det.

Ajja nog om det också. Jag ska inte dryga ut det här så mycket mer. Ska försöka komma till sängen lite tidigare idag så jag inte sover bort ytterliggare en dag. Så kan man inte hålla på. Och imorn är det Bajen-Glenn dessutom. Nåt att se fram emot. Men jag återkommer om några dagar igen. Ha det gött allesammans!

PEACE!

Lastbilar, Björn och tutande farsor!

Fan vad jag skriver mycket nu helt plötsligt tänker ni och ja det kan jag verkligen hålla med om. Men tyvärr så blir inte detta heller den legendariska berättelsen om Snappers äventyr på baksidan. Nej återigen vet jag inte riktigt vad det ska handla om. Har inte satt rubriken än. Den sätter jag efteråt för då kan jag se vad inlägget handlar om. Så ni vet ju redan här vad det handlar om trots att jag inte gör det. Creepy!

Ajja nu till saken. Till en början har det här dygnet varit jävligt långt. Kanske beror på att jag slaggade fyra timmar i morse. Vad det beror på kommer jag nog säkerligen berätta senare men jag börjar me berättelsen om min dag idag då jag fick agera rensare och flyttgubbe åt min syster.

Min syster ska ta över min farmors lägenhet nu så det är en massa skräp som ska ut därifrån och jag fick då uppdraget att hjälpa till med detta. Farsan hade hyrt lastbil och grejer så det va bara att stuva in sig, konstatera att innerspegeln va ganska onödig och sen glida med riktning Årsta.

I bilen blev det mest till att hitta en skön radiokanal men där dom spelar bra låtar är det bara reklam hela tiden och på de andra är det ju bara för kass musik. Hatar verkligen the voice asså. Pallar inte med skiten ibland asså. Okej så värdelöst är det inte men jag väljer till och med vinyl framför asså. Men jag zappade lite efter bra låtar så det gick väl rätt snabbt att åka in till och förbi stan. Väl framme i årsta va det bara att börja lasta ner säck efter säck med skräp. Jag hade väl ingen större energi för det egentligen men jag bet ihop utan att klaga. Men hungern smög sig på så det blev en lunch på Palmyras eller vad det hette. Och vad ska jag säga om det. Större kebab-tallrik får man iaf leta efter, det ska jag fan säga asså. Helt sjukt asså.

Och den tallriken gav mig tillräckligt med energi för att få igång tempot ordentligt. Jag tog på mig ansvaret att rensa ut en stor bokhylla och massa lådor där jag kollade igenom vad som var värt att spara och vad som helt enkelt va skräp. Det va faktiskt lite kul för man hittade en del lite roliga saker. Men det sjukaste av allt att vilken låda man än öppnade så kunde man va säker på att hitta tre saker: Stearinljus, Fotografier och virknålar. Det fanns verkligen inte ett enda undantag.

Annars tog det arbetet ett bra tag och jag hann se min syster komma och gå under den tiden. Sen var det dags att montera ner skiten också och bära ner till bilen. Vi fick sen välbehövlig hjälp av Jögge som dök upp framåt kvällen. Det va till exempel ett stort och satans tungt vitrinskåp som skulle bäras ner och bara det tog oss tre ett bra tag och lika mycket energi försvann. Men vi klarade det och så småningom hade vi fyllt upp lastbilen så att det va dags att5 köra till tippen.

Där kom vi på att vi inte hade sorterat så bra så det mesta åkte ner på restavfall eller brännbart. Det va säkrast. Sen blev det ne tur ut på Tyresö till Jögge där vi lämnade av lite prylar. Sen var det äntligen dags att åka hem efter en hård dags arbete. Vi tog en liten trevlig tur genom stan för omväxlings skull och vid Medis hoppade jag av oc inhandlade biobiljetter. 14:e Juli är det Harry Potter som gäller och självklart är det på Rigoletto. Denna gången fick det bli längst fram på balkongen. Känns ganska bra måste jag säga. Men vi brukar ha grymma platser på premiärerna.

Men sen bar det av hemåt. P-A drog till statoil och lämnade bilen medan jag kopplade av lite. Nu har han somnat och jag ägnar mig åt lite skön sommarmusik och så detta blogginlägg. Har ingen aning om hur långt det har blivit hittils men vafan. Kan ju lika gärna fortsätta ett tag till. Jag sa ju att jag skulle berätta anledningen till min korta sömn i morse. Den anledningen stavas kort och gott Ludde.

Nej men Ludde tyckte att det va dags att vi umgicks lite så vi drig ihop ett par chipspåsar och bänkade oss framför datorn för lite film. Först blev det iofs lite snack om derbyt. OLE OLE OLE OLE OLE OLE OLA!

Sen blev det Pirates 3 för hela slanten. Tycker den va ännu skönare nu andra gången jag såg den. Eftersom jg inte behövde koncentrera mig så överdrivet mycket på handligen kunde jag upptäcka massa sköna detaljer. Och Jack Sparrow är ju alltid lika rolig. OLE OLE OLE OLE OLE OLE OLA!

Eftersnacket blev lite kommentarer kring olika klackar och vi hängde lite på Youtube för att studera utländska (och inhemska) klackar i deras högform. OLE OLE OLE OLE OLE OLE OLA!

Filmdags igen. Eftersom vi ändå va inne på fotbollstemat fick det bli Goal 2 vilket inte va helt fel. Har iofs sett den en gång förut men den funkar att se om. Diggar trovädigheten i den filmen asså. De är så där det kan va i proffslivet asså. Sen är ju Santi's sagolika drömmål smått overkliga men det får man ta en sån här natt. OLE OLE OLE OLE OLE OLE OLA!

Jasså ni undrar varför den där rams-snutten dyker upp lite överallt. Jo det har en ganska enkel förklaring. Både jag och Ludde hade den på huvet hela natten så vid lite olika tillfällen hördes den lugnt eka över vardagsrummet. SÅ enkelt va det!

Klocka hade tickat upp mot småtimmarna så vi lökade lite och lyssnade på Björn Rosenström (Vem e lars?) och beundrade hans sjuka texter (för här kommer flourtanten). Och när jag sen kände att det var dags att bege sig mot sängen övertalade Ludde mig att sätta igång ännu en film så på datorn rullades Hata Göteborg igång. Fattar inte hur jag orkar kolla på den längre. Den är ju inte ens bra. Men alla sköna repliker är bara så klockrena.

-Ere bra med dig?
-Ja det e bra!
-Va bra, Det e bra när det är bra!

Manusförfattaren är ju inte världens bästa om man säger så men vad spelar det för roll när kommentarerna blir så sköna hela tiden. (Ja gillante maajs).

När sluttexterna rullade hade både solen och P-A gått upp så vi tänkte att det va dags för frukost. Så vi drog en promenad bort mot torget och såg folk på väg till jobbet vilket kändes lite konstigt när vi inte ens hade gått och lagt oss än.

OLE OLE OLE OLE OLE OLE OLA
OLE OLE OLE OLE OLE OLE OLA
ÅÅÅÅÅH, VA HAN LÖPER!
HAR LÖPT LÄNGE
LÖPER ÄN!

Som ni märker va vi rätt trötta men vid det tillfället va allt roligt. Men efter ett par fralla så slocknade vi båda två och sov så sött fram till att P-A kom in och tutade och sa att de va dags att åka till stan. Så dt va bara att stiga upp och piggna till. Ludde hjälpte mig bära ner en säng som vi skulle slänga sen drog han hem till sitt.

Som ni märker är jag där jag började igen så nu är ett ganska bra läge att avsluta det här inlägget. Nu börjar jag också komma på en liten rolig rubrik. Den som ni vetat om ganska länge nu. Creepy!

Hare gött och håll er lugna under helgen, Eller vafan, gör som ni vill!

PEACE!

Bajenvinst och midsommarkänslor!

Hej på er där ute igen. Nu börjar det bli dags med ett trevligt litet blogginlägg så här lagom till midsommar. Jag borde väl egentligen skriva klart mitt inlägg om GBG-resan men just nu pallar jag inte. Det kommer så småningom. Det här får istället bli en sånt där vanligt enkelt men ganska meningslöst inlägg om lite allt möjligt. Just nu är det dom som är sköna att skriva.

Men först något härligt. Det va ju derby i Solna igår där Hammarby självklart stod som segrare efter att ha pulveriserat DIF. Eller rättare sagt efter att Kung Eguren pulveriserat DIF. Matchen var väl inte den bästa men Hammarby var det klartr bättre laget. Djurgården skapade egentligen ingenting. Hammarby var väl inte så mycket bättre men två mål fick vi och det va den nu mera pålitliga derbydödaren Eguren som satte båda. Underbart härligt.

Men som vanligt handlar ju mycket av eftersnacket om vad som hände på läktaren. Så jag får väl avlägga min åsikt här och nu. Om vi börjar med uppslutningen. Lite drygt 23000 på ett Derby är inte särskilt bra men det beror ju på att Bajen hade hemmaplan. Vi har inte fler supportrar än så. Vi har runt 13-14000 så det är svårt att få fler. Sen tror jag inte betongen på råttis lockar extra mycket, särskilt inte igår när vädret var sviktande innan avspark.

Tifot då?. Ja vad ska man säga. Den stora flaggan vi hade va enkel men väldigt snygg. Sen att försöka få till ett mega-mosaik under det är ju bara ytterliggare ett bevis på att vår tifo-grupp alltid överskattar sig själva. Vi kan inte skapa världens mäktigaste tifo på en gång. Vi måste börja med att göra enkla tifon som ger våra motståndare en match. På det sättet kan vi få in mer pengar och så småningom slå på stort. Men på det här sättet med mediokra tifon som aldrig är något motstånd för såväl AIK som DIF kommer vi alltid ligga steget efter.

DIFs tifo va väldigt snyggt. När jag såg det efteråt på FanTV iaf. Visst var det inte speciellt orginellt med Kaos men samtidigt är ju det där man vill uppnå med ett organiserat Kaos-tifo. Så tifomatchen förlorade vi absolut. Sen kommer vi till det här med stämning och så vidare. Till en början måste jag säga att gårdarna börjar imponera på mig. Dom kan ju faktiskt sjunga i motgång. När dom sjöng som högst var det svårt att höra vår egna trumma om jag ska va ärlig. Men sen är det ju alltid lika roligt att titta mot deras läktare med fem minuter kvar. Man borde nästan ta tid från slutsignalen tills att det är tomt. DIF måste ju alla tiders rekord på att tömma fortast vid förlust. Jävlar vad det gapade tomt där efteråt och då hade inte ens Sulan hunnit dra igång "Söder Bröder Glöder".

Annars tycker jag våran klack måste ta och skärpa sig nu. Visst skapar vi en mäktig ljudkuliss stundtals men vi sviktar alldeles för mycket och ibland är det verkligen riktigt dåligt. Kanske har man blivit bortskämd. Man är van vid att förlora men ändå ha stämning i 90+. Nu när vi är ett etablerat topplag försvinner lite av stämningen vid förlust. Det är inte lik lätt att sjunga i motgång när förlusten kan innebära ännu ett förlorat guld. Förut va det vinsterna man räknade. Nu har det nästan blivit så att det är förlusterna man räknar.

Men en helt okej match både på planen och på läktaren men det skönaste på hela kvällen va att gå de cirka 150 meterna på Solna Station med bara ett leende på läpparna. Var man än kollar ser man ledsna gårdare och man behöver egentligen inte säga nåt. Alla vet ju. Så man går där och bara mår så jävla bra. Obeskrivligt underbar känsla.

Ajja nog om derbyt. Nu har jag fått sommarlov på riktigt eftersom jag hade min sista körlektion idag. Nu på slutet har det varit ganska okej att köra eftersom jag mest fått köra landsväg och så vidare. Men det är ändå skönt att få bort det ur huvet nu och verkligen kunna njuta av sommarlovet som det ska va när man får göra precis vad man känner för och när man känner för det.

Så nu får vi se vad jag tänker hitta på. Kommande vecka är det inte så mycket inbokat. Kanske ska till syrran på midsommar och några Bajenmatcher är det ju men annars är det ganska så oplanerat vilket är skönt. Sena nätter och långa sovmornar är precis vad som väntar. Det känner jag redan nu.

Nu ikväll blire det förövrigt lite mys med Luoi-Louf. Lite filmer och chips och kvällen är räddad. Han skulle ringa när han käkat middag men tydligen äter han hur länge som helst. Har ju hunnit knopa ihop hela det här inlägget utan att ha hört ett skit från honom. Men det är ju trots allt Ludde och han är värd att vänta på. Jag får väl ta mig en macka eller nåt så länge.

Hur som helst så slutar jag nog skriva här. Jag återkommer snart igen med mer nyheter och berättelser om mitt elfte sommarlov. Ha det så bra.

PEACE!

Ett meningslöst inlägg

Hej på er allihopa där ute. Jag har inte bloggat spontant på ett väldigt bra tag nu. Det har blivit några inlägg men det känns som jag skrivit dom för att jag vill kunna läsa dom senare. Typ som från min senaste Skåneresa. Jag pallade egentligen inte skriva om den men gjorde det ändå för att det är kul att ha kvar liksom. Men nu ska jag ska jag bara skriva lite spontant så får vi se vad det handlar om.

 

Men som vanligt är det svårt att veta var man ska börja. Mycket händer ju i mitt liv nu så det finns ju en del att ta upp. Men jag kan väl börja med att säga att det är otroligt skönt att ha sommarlov. Oavsett hur skoltrött du är så känns det alltid som en befrielse att få ett så här långt lov och eftersom det knappt börjat har jag mycket att se fram emot.

 

Jag hade ju planerat en hel del och mycket av det handlade ju om att jag skulle åka till Skåne eller att några därifrån skulle komma hit men det grusades ju lite eftersom det tog slut mellan mig och Jenny.  Det tråkigaste som kunnat hända hände och det är klart det känns jävligt tungt just nu. Från början kändes det faktiskt ganska lugnt. Livet går vidare liksom men ju mer tid som gått desto mer har jag insett hur mycket jag faktiskt saknar henne. Jag saknar den där tryggheten hon gav mig och saknar att ha någon man kan kalla sin flickvän och någon man vet älskar en tillbaka. Men jag kan ju inte göra så mycket annat än att acceptera faktum. Hon ville inte vara tillsammans med mig längre och jag kan inte göra så mycket åt det.

 

Och till Skåne åker jag nog ändå. Det finns för många sköna människor där nere för att jag bara skulle kunna skita i dom för att det tog slut med Jenny. Och jag hoppas ju givetvis att jag och Jenny kan fortsätta umgås som vänner. Visst kommer det kännas lite konstigt att träffa henne nu men jag tror inte det ska vara några problem. Och jag hoppas verkligen det kommer upp ett gäng hit till Sthlm sen också för det finns ju så mycket kul att hitta på här i stan på sommaren och jag skulle jättegärna uppleva de med dom tjejerna.

 

Men allt handlar ju inte bara om Skåne. Jag har ju väldigt trevligt med polarna här uppe också. Jag va till exempel en heldag i stan med Martin nu i lördags. Han glömde sin väst på bussen hem från GBG så jag hängde med honom in till stan när han skulle hämta tillbaka den. Efter det passade vi på att njuta av solskenet i Gamla Stan med lite glass och korv. Mycket trevligt måste jag säga även om Martin har lite svårt att se att man går ner till Gamla Stan och inte upp dit.

 

Förövrigt så har vi hittat det nya smultronstället i stan. Skinnarviksberget på Söder är värt en omväg. Egentligen är det väl inte så speciellt men det är rätt skönt att sitta mitt i stan med en jättefin utsikt och chilla lite med ett par bira eller liknande. Och ofta hittar man trevligt sällskap där också som på skolavslutningen då vi träffade ett gäng sköna tjejer som vi snackade några timmar med. Dumma som vi va missade vi att ta både nummer och msn när dom gick så nu lär inte vi träffas mer.

 

Men det där har varit lite min grej den senaste veckan. Allt går emot mig. Inte nog med att Jenny gjorde slut med mig och att vi missade att ta de där tjejernas nummer så har jag fått andra problem också. Jag skulle till exempel skriva teoriprovet imorgon men kände att jag inte skulle klara av det och jag pallade inte sitta och hårdplugga nu ikväll. Jag gick in på vägverkets hemsida och skulle avboka men senast 24 timmar innan var man tvungen att göra det och det va kanske 18 timmar innan. Så antingen skiter jag i provet imorgon och får betala 180:- eller så åker jag dit, misslyckas och ändå får jag betala 180:-. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra.

 

Annars har jag kört på körskola hela veckan och egentligen går det väl ganska bra men av någon anledning har jag haft ångest för det hela tiden. Jag kan inte sätta fingret på vad det beror på men jag tror att det är för att jag inte mår riktigt hundra just nu. Skulle nog bara behöva släppa allt och åka iväg på semester för att ladda batterierna. Så jag får plåga mig den här veckan också och sen får jag försöka ta mig iväg någonstans.

 

Men jag ska inte säga att allt är pest. Jag har ju fortfarande mina trevliga stunder tillsammans med mina vänner. Och sen har man ju alltid Bajen och det är faktiskt ganska otroligt att en Bajenmatch alltid kan få mig att släppa alla problem för några timmar och bara njuta av det jag älskar mest. Och på tisdag vankas det ju dessutom Derby så det är verkligen något att se fram emot. Men jag är också fruktansvärd rädd för den matchen. Hammarby är inne i en ganska svag period just nu medan DIF verkligen hittat toppformen så jag hoppas verkligen att Bajen kliver fram som dom brukar när ingen räknar med dom. Jag hoppas verkligen att Charlie Davies får sätta en balja också så att han inte blir helt knäckt.

 

Så nu har jag fått skriva av mig en del. Jag vet inte om det va så mycket av värde men ibland är det rätt skönt att få ur sig lite aggressioner och bara skriva det man känner för. Så det är skönt att man har sin blogg. Nu kan jag sätta mig ner och njuta av den rafflande avslutningen av La Liga. Men okej den börjar om tjugo minuter så jag har fortfarande lite tid på att skriva och alla vet ju att jag inte skriver korta inlägg. Det är liksom inte min grej.

 

Jag handlade två nya tröjor igår. Det va faktiskt också skönt för jag har inte handlat kläder själv på hur länge som helst. Jag har fått en del när jag fyllde och morsan har fixat via jobbet och så men jag har inte själv haft pengarna eller tiden att köpa så det va lite trevligt att få gå och testa lite igår. Och jag vart definitivt nöjd med mina inköp. Det är alltid kul att få lite nya kläder.

 

En annan sak är att jag för första gången sen jullovet kunnat avnjuta ett lov själv på hemmaplan och som vanligt använder jag nätterna åt att äta toast och kolla på serier. Den här gången gav jag ?Heroes? en chans och trots att jag sett kanske sju avsnitt vet jag inte vad jag ska tycka om den. Den är skön men den är lite för krånglig än så länge. Okej om man vill vänta med att förklara vissa saker men när man inte får nåt förklarat så är det för mycket att tänka på. Men sen kanske det är jag som gör felet i att titta på den mitt i natten. Sängen kanske lockar för mycket. Får försöka se den vid lite bättre tillfällen.

 

Men nu börjar det lida mot avspark så jag ska avrunda här. Som jag sa förut är detta ett ganska meningslöst inlägg som inte har någon vidare röd tråd. Jag kände bara för att skriva av mig lite. Men kul om ni orkade igenom det ändå så att ni får en uppfattning om vad jag håller på med. Kladda gärna ner en kommentar också. Det uppskattar jag alltid. Men nu börjar matchen så jag säger hejdå. FORZA REAL!

 

PEACE!