Okey Okey...

Ursäkta fylleinlägget igår. Va tvungen eftersom Anton klagade så mycket att jag aldrig skrev om Runby Front. Men fan egentligen är det ju det som är vår grej. Vi jobbar i det tysta. Alla fruktar oss, men ingen ser oss eller hör oss. Ajja nog om det. Det har ju varit ligans helg helt ut och fullständigt. Vi drog ju in femmans växel och rullade yarisen mot sydligare breddgrader. Helsingborg va målet efter att ha kört halva natten i torsdags. Vi stannade för att sova i Örkelljunga men blev inte så mycket sömn för vi va egentligen frö pigga för det. Det slutade med att Niffää och Criffää snodde en GB-gubbe och skrämde får. Det är ju tydligen det vi gör.

Men lite sömn blev det i alla fall då vi parkade vid Påarps skola. Inte för att det va särskilt lätt att slagga i bilen men på något sätt jävligt charmigt. Helt magiskt om man får uttrycka sig så.

Sen bla bla bla, orkar inte ge er någon mer sammanfattning. Vi såg Sverige-Italien i U21-Em, riktigt skön upplevelse trots torsken. Vi turade till danmark och köpte öl, och va crashade två midsommarfester. Snacka om att våra små söta skånevänner blev chockade. Helt underbart! Lång hemfärd igår och un är man tillbaka i hemtrakten. Sitter och lökar hos Flempa-Flem nu och vi ska röra oss till Sams för kebablnch. Träffade linn för ett tag sen och höll henne sällskap på hennes lunch. Lite mys sådär, aldrig fel! Men som sagt, sorry att jag inte skriver mer detaljerat, men får bara ångest. Pallar inte, och så vidare..

Nej nu får det bli nåt annat, vi ska se om Flempäää haqr någon bra bild man kan ladda upp.


Den får duga...


PEACE!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback